![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Σωστόοοοοος .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς φταίμε και για αυτό.
Ας γίνουμε αμερικάνοι (καρφιά) και θα δεις αν ξεφεύγει κανείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς για άλλη μια φορά έτσι είναι Σταύρο
![]() Μας ήρθε να πληρώσουμε 900€ +300€ (τέλος επιτηδεύματος, "μπλοκάκι" γαρ). Τώρα που θα βρω να τα πληρώσω δεν έχω ιδέα. Κάνω και δεύτερη δουλειά και πάλι δεν περισσεύουν ![]() Παρεπιμπτόντως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για χθες. Πέρασα από το μαγαζί να σου ευχηθώ αλλά "έτρεχες". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω το ειδα απο το taxisnet.......δεν μου ρθε ακομη αλλα αν ερθει ειναι πολλα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μάγκες δεν πληρώνει κανεις μας και καθαρίσαμε
τι θα μας κάνουν αρπαχτή είναι Ένας τρόπος αντίστασης στους οικονομοκατοχηκούς |
|
|||
|
|||
![]()
Πως τοπε ο μπαρμπας;Θα δωσει λεφτα στον κοσμο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
μου έχει έρθει εδώ και καμιά βδομάδα... μέχρι 30/09 η πληρωμή
αυτή δεν είναι κυβέρνηση αλλά διορισμένοι εισπράκτορες ![]() δυστυχώς έπονται χειρότερα... (και ελπίζω να ξυπνήσει ο κόσμος) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν η ηλιθιότητα των συμπολιτών μας τείνει στο άπειρο... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το twitter παρέδωσε στον εισαγγελέα στοιχεία χρήστη | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 31-05-2011 10:35 |
Κανενας πιο `παλιος`...? | stukas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 07-02-2011 23:11 |
Κανενας φιλολογος..? | stukas | Διάφορα | 12 | 01-02-2011 11:32 |
Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζητά αποδείξ | frits | Ελλάδα | 39 | 25-08-2010 02:33 |
Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση | danaos | Χιούμορ | 10 | 14-08-2009 10:53 |