![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε όλους αυτούς γιατί άραγε έχει εμπεδωθεί η αίσθηση της ατιμωρησίας και δεν φοβούνται μήπως τους τσιμπήσουν.... Πως είναι δυνατόν να σταματάνε σε φανάρι ξεκράνωτοι δίπλα σε μοτοσυκλέτες της αστυνομίας και να μην τους λένε τίποτα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν χρόνια κατέβαινα την Π. Κόκκαλη, ανάμεσα στην αμερικανική περασβεία και το μέγαρο μουσικής, βράδυ. Υπήρχε τροχαίος στη διασταύρωση και μας είχε κλείσει για δύο τρία φανάρια...
Σκέφτηκα ότι θα περνά ο Καραμανλής ή ο Παπούλιας. Τελικά πέρναγε ο Πατέρας με συνοδεία ασφαλίτικου.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οέο???? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αυτοι που συνοδευουν τα καλοπαιδα,μονο που δε σε πετανε σε κανα χαντακι προκειμενου να περασουν τ αφεντικα τους... ![]() και αν κανεις το λαθος και δεν καταλαβεις οτι συνοδευουν ...υψηλα προσωπα και μπεις αναμεσα τους,κανουν λες και τους γaμησες τη μανα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατι με τσικγλας τωρα??? |
|
|||
|
|||
![]()
α!εδω εισαι εσυ?
![]() οχι,πες μου,αδικο εχω? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επιδη ειναι σκοντα οκταβια δεν παει να πει οτι συνοδευεται απο ασφαλιτικο..η δυναμη που εχει απο την αστυνομια ο Πατερας ειναι 1 αστυφυλακας και ολοι οι αλλοι ειναι Ιδιωτες... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() κοιτα...βασικα υπαρχουν τακτικες συνοδειας μια απο αυτες ειναι οτι δεν μπορει να μπαινει αλλο οχημα εκτος της συνοδειας αναμεσα στο ατομο που συνοδευεις...αυτη ειναι μια απο τις δουλειες του συνοδου ασφαλειας..τωρα τα αλλα που λες για χαντακια μανες κτλ ειναι ######## που λες χωρις να σκεφτεις και δεν θα σου απαντησω... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |