![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει ένας από εμάς που να πιστεύει , πως αν απολυθούν 200.000 υπάλληλοι , την επομένη θα είναι όλα καλά , και πως το κόστος λειτουργίας του Δημοσίου θα μειωθεί σε ποσοστό ανάλογο ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και αρκετά χρόνια σε κουβέντες κατά των ΔΥ υποστήριζα ότι, άσχετα από το πως κερδήθηκαν, αν πληγούν δικαιώματα τους, στον ιδιωτικό τομέα θα γίνει αρμαγεδδών. Τα βλέπουμε. Αν απολυθούν ΔΥ απλά δημιουργούνται καινούριοι άνεργοι. Το κόστος το καταλαβαίνουμε όλοι. Αυξημένος αριθμός δικαιούχων επιδόμαος ανεργίας, απώλεια ασφαλιστικών εισφορών, ακόμη μικρότερη κατανάλωση, μειωμένος φόρος εισοδήματος, νέες απολύσεις κι ο φαύλος κύκλος δεν τελειώνει ποτέ.
Για να μην κοροϊδευόμαστε, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αξιόλογη πρωτογενής παραγωγή κι οικονομία ουσιαστικά ανακυκλώνονταν το χρήμα στην Ελλάδα, σχεδόν κανείς δεν παράγει πλούτο. Φόροι, μισθοί και συντάξεις στο δημόσιο, κατανάλωση, φόροι και πάλι από την αρχή. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων η μεγάλης κλίμακας επιχειρηματικότητα κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα ήταν κρατικοδίαιτη. Μάλλον θα έχουμε πάλι κανένα διάγγελμα από τον ΓΑΠ τις επόμενες μέρες. Ποιό νησί θα διαλέξει αυτή τη φορά; Θέλουν κανένα άλλο οι Τούρκοι; |
|
|||
|
|||
![]()
ναι υπαρχει, ο μπερτοδουλος που εχουμε για πρωθυπουργο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό! Οπως ακριβώς είναι!
Πήρα ήδη την απόφαση ότι από δω και πέρα και μέχρι νεωτέρας δεν πληρώνω καμιά υποχρέωσή μου στις τράπεζες. Θα μου κάνουν τα τρία δύο. Εχω δύο στεγαστικά για σπίτι κι ιατρείο. Και τα δύο σχετικά καινούρια. Ξέρουν οι μάγκες στις τράπεζες ότι δεν τους συμφέρει να μου πάρουν τα ακίνητα, αμανάτι θα τους μείνουν. Θα τους παζαρέψω μέχρι τελικής πτώσεως, δικής τους εννοείται. Θα ξαναπληρώσω όταν θα έχει καθαρίσει λίγο η κατάσταση. Μέχρι τότε θα βράσουν στο ζουμί τους. Το δικό μου στομάχι δε χαλάει με τίποτε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κατι παρομοιο επρεπε να κανει και ο ΓΑΠ...οταν μας επερνε να το κανουμε... αλλα αυτος βλεπεις δεν ειχε τα κακαλα να το κανει...ή δεν ειχε προσωπικο οφελος να το κανει...!!! μαλλον το δευτερο, μιας και τα συμφεροντα των 300ιων δεν συμβαδιζουν με τα δικα μας τα συμφεροντα...!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Λοβέρδος μιλάει κι η ΝΕΤ παίζει τσόντα. | gemara | Αστεία Video | 14 | 31-05-2011 01:56 |
Πώς αλλάζει μια λάμπα..... | evan400f | Ανέκδοτα | 10 | 02-12-2010 10:44 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 04:20 |
Σας θυμιζει κατι? | wolferin | Κόσμος | 11 | 27-09-2009 23:14 |
Από την ομιλία του Ιαβέρη στην Ερμούπολη. Αξίζει τον κόπο να διαβαστεί! | highwaystar | Διάφορα | 8 | 08-05-2009 15:05 |