![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μην μπερδεύεστε πάντως μιλάει για 1150.
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο που εγραψα ηταν κατοπη προσωπηκον μετρησεον σε δυναμομετρο τεληκο ακραπα + Κ&Ν 4,8 hp με ελαφρια αυξση της καταναλοσης
|
|
|||
|
|||
![]()
κε με 1150 adventure ιδιο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ιδιο ισχυει βεβαια για ολες τις μοτοσυκλετες που δουλευουν γυρω μας αλλα και σε ολη την ΕΕ και καινε αμολυβδη βενζινη. Ποσες αραγε να ειναι αυτες?1,2,3 η 5 εκατομμυρια? Και να προσθεσουμε και τα σκαφη η και τα κουρευτικα του χορτου τις μεσινεζες αλλα και τα sunny και λοιπες αντικες των συμπαθεστατων φτωχων που ¨δεν εχουν" να αλλαξουν καταλυτη.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλλά θα ήταν φρόνιμο να μην δημιουργούμε εντυπώσεις....στατιστικά λοιπόν οι 2-3 επόμενες γενίες θα έχουν αυξημένα επίπεδα καρκινογεννέσεων, ο λόγος δεν είναι ο καταλύτης μου φυσικά (συμβάλει κ αυτός όμως) οι λόγοι είναι πολλοί και παραθέτω μερικούς... 1)ακτινοβολία (απο παντού : κινητό, δίκτυα ηλεκτροδότησης, υπολογιστές,wifi ...you choose one) 2)Κακώς θαμμένοι καταλύτες (ναι ο καταλύτης είναι καρκινογόνος μετά το πέρας της ζωής του) 3)Μολυσμένοι υδροφόροι ορίζοντες 4)Πυρηνικά "ατυχήματα" 5)Πυρηνικές "δοκιμές" (δεν φαντάζομαι να πιστεύτουμε ότι η ραδιενέργεια περιορίζεται μολις ελευθερωθεί στο περιβάλλον) 6) Τσιγάρο (παθητικό ή ενεργητικό) Και η λίστα μπορεί να πάει πολύ κάτω, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος...αντιθέτως χαζός είμαι για αυτό ρωτάω ώστε να μάθω, απλώς δεν είναι σωστό πιστεύω να δημιουργούμε εντυπώσεις...δεν φοράς καταλύτη = εκπέμπεις καρκίνο) Στο θέμα μας τώρα, η καμπύλη απόδοσης μπορεί να πεί οτιδήποτε χωρίς αυτό να είναι σωστό πάντα και ευαγγέλιο...πχ αν δεχτούμε ότι η κάθε after market εξάτμιση είναι ελαφρύτερη (4 κιλά στην περίπτωσή μας) και ότι δεν έχει κανένα άλλο όφελος τότε μιλάμε για βελτίωση της αναλογίας κιλά / ίππο συνεπώς έστω και μη αισθητή βελτίωση υπάρχει κατα την λογική μου.... επαναλαμβάνω όμως η εξάτμιση βρίσκεται εκεί επειδή "έτσι την αγόρασα την μοτό" και όχι απο άποψη και για αυτό με βλέπεις ρωτάω για να ζυγίσω και να αποφασίσω αν έχει κάποιο νόημα ή αν θα κάνω κάποιον άλλο συνδυασμό εκτός του εργοστασιακού. Φιλικά πάντα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κι οπως εχω ξαναπει αυτα που λεω γα επιδοσεις και τεχνικα τα εχω δει παθει δοκιμασει και πληρωσει ο ιδιος.. Για τον καταλυτη εχεις χιλια δικια αλλα εχω κι εγω αλλα χιλια για αυτα που γραφω παραπανω.. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση. | staikosn1 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 08-09-2011 07:40 |
Γέμισαν αγανάκτηση οι πλατείες πόλεων σ' όλη την Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 26 | 13-06-2011 16:49 |
Πυρωμένη Εξάτμιση!? | KouaksKouaks | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 18-12-2010 23:21 |
Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | zarcous | Τεχνικά θέματα διάφορα | 44 | 10-10-2010 08:39 |
Ρύθμιση αναρτήσεων ESA (1200GS Adv.), ποια ρύθμιση σας βολεύει? | georged | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 19-09-2010 21:17 |