GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-09-2011, 13:51
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara Εμφάνιση μηνυμάτων
μου αρεσει που υπαρχουν ανθρωποι που χωρις να εχουν δει την συγκεκριμενη μηχανη την εχουν βγαλει για πεταμα .......γιατι σιγουρα δεν θα ειναι καλυτερη απο την δικια τους .....και θεωρουν τους εαυτους τους εξυπνοτερους και καλυτερους απο τους ειδικους της honda

στο χωριο μου λενε οτι,,,,,ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτησαμε

δεν ξέρω για ποιους λες, αλλά προσωπικά δεν ξέρω αν θα είναι για πέταμα και σε τι θα είναι καλύτερη από ποια άλλη ή όχι

όσο πιθανό είναι "αυτοί" που λες να έχουν άδικο, άλλο τόσο είναι πιθανό να έχουν δίκιο ξέρεις...
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 13:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Φειδωλο σε βρισκω...και στα κιλα αλλα και στην ιπποδυναμη...

Πιστευω οτι θα ειναι σημαντικα δυνατοτερη...

Μακαρι παντως να ειναι μαπα.....ωστε να μη μπουμε σε νεα εξοδα...
και επειδή σε βλέπω και σένα "αντικειμενικό" να ρωτήσω... δηλ. μόνο από εκεί περιμένεις τι θα δεις για να δεις αν μπεις (σου εύχομαι να μπορείς εγώ μάλλον για πολύ καιρό δεν θα μπορώ) σε νέα έξοδα;

δεν υπάρχουν άλλοι που έχουν νέα ή ετοιμάζουν νέα; α και δεν εννοώ το GS (εξάλλου το varadero από τους περισσότερους - ή δεν πιστεύεις ούτε αυτό το στατιστικό; - δεν θεωρείται καν "δεύτερη" στην άτυπη κατάταξη)

το λέω επειδή σε χάλασε που στην έθαψαν χωρίς να ξέρουν (όπως και εσύ μάλλον πιστεύεις το 8ο θαύμα πάλι χωρίς να ξέρεις)
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:01
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:05
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν ξέρω για ποιους λες, αλλά προσωπικά δεν ξέρω αν θα είναι για πέταμα και σε τι θα είναι καλύτερη από ποια άλλη ή όχι

όσο πιθανό είναι "αυτοί" που λες να έχουν άδικο, άλλο τόσο είναι πιθανό να έχουν δίκιο ξέρεις...

και γιατι δεν εχουμε λιγο υπομονη να το δουμε να περπαταει.......και να το κρινουμε...???.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:06
Senior Member

συμφωνώ απόλυτα
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:08
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
και επειδή σε βλέπω και σένα "αντικειμενικό" να ρωτήσω... δηλ. μόνο από εκεί περιμένεις τι θα δεις για να δεις αν μπεις (σου εύχομαι να μπορείς εγώ μάλλον για πολύ καιρό δεν θα μπορώ) σε νέα έξοδα;

δεν υπάρχουν άλλοι που έχουν νέα ή ετοιμάζουν νέα; α και δεν εννοώ το GS (εξάλλου το varadero από τους περισσότερους - ή δεν πιστεύεις ούτε αυτό το στατιστικό; - δεν θεωρείται καν "δεύτερη" στην άτυπη κατάταξη)

το λέω επειδή σε χάλασε που στην έθαψαν χωρίς να ξέρουν (όπως και εσύ μάλλον πιστεύεις το 8ο θαύμα πάλι χωρίς να ξέρεις)
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τη μοτοσυκλετα μου και η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να την αλλαξω. Επισης το αν μπορω ειναι κατι που επισης συζητιεται μια και εχω την αποψη οτι το "τι μπορω" εχει αμεση σχεση με το "ποσο το θελω".

Μπαινω ομως στη διαδικασια να σκεπτομαι τι θα αγοραζα σημερα αν ηθελα μια νεα μοτοσυκλετα και με εξαιρεση τη Multistrada, δεν μου κανει κατι αλλο "κλικ". Η δε Multistrada αμφιβαλλω κατα ποσο θα ειναι αναβαθμιση στον τομεα της ταξιδιωτικης ανεσης. Ελπιζω λοιπον οτι το Crossturer θα ειναι πιο ταξιδιαρικο απο τη Ducati και πιο σπιρτοζικο απο το Varadero. Αν ηταν και λιγο πιο ομορφο θα μπορουσε να ειναι ερωτευσιμο...
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:16
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αν ηταν και λιγο πιο ομορφο θα μπορουσε να ειναι ερωτευσιμο...
Όλα τα αξιόπιστα δεν είναι όμορφα. Επιλέγεις λοιπόν στη ζωή σου τι θέλεις. Προσωπικά συμβιβάζομαι με την ομορφιά να είναι λιγότερη (που στο νέο μοντέλο δεν ισχύει) με την αντοχή και αξιοπιστία. Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες….
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:29
Senior Member

που είναι τα smillies pop-corn όταν τα χρειάζεται κανείς...
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 14:43
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τη μοτοσυκλετα μου και η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να την αλλαξω. Επισης το αν μπορω ειναι κατι που επισης συζητιεται μια και εχω την αποψη οτι το "τι μπορω" εχει αμεση σχεση με το "ποσο το θελω".

Μπαινω ομως στη διαδικασια να σκεπτομαι τι θα αγοραζα σημερα αν ηθελα μια νεα μοτοσυκλετα και με εξαιρεση τη Multistrada, δεν μου κανει κατι αλλο "κλικ". Η δε Multistrada αμφιβαλλω κατα ποσο θα ειναι αναβαθμιση στον τομεα της ταξιδιωτικης ανεσης. Ελπιζω λοιπον οτι το Crossturer θα ειναι πιο ταξιδιαρικο απο τη Ducati και πιο σπιρτοζικο απο το Varadero. Αν ηταν και λιγο πιο ομορφο θα μπορουσε να ειναι ερωτευσιμο...
Πολύ σωστό το μήνυμα σου,εύγε πραγματικά.
Ο καθένας μας έχει αυτό που έχει επειδή το γουστάρει,δεν ήμαστε εμείς ικανοί και άξιοι να κατηγορησουμε το όχημα που γουστάρει ο καθένας μας.
Εκτός κι αν προκύπτουν αλλά θέματα που αφορούν αξιοπιστία που κι εκεί πάλι μπαίνει η απορία και το γιατί καθώς στα μεγάλα πλέον κυβικά τα πόσα που σκαμε είναι σοβαρά κι όχι τσίχλες
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk

Last edited by taksidiotis; 20-09-2011 at 14:44.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2011, 15:19
Senior Member

Ταξιδιώτη δεν λαμβάνεις μια παράμετρο. Όχι δεν έχουμε όλοι το όχημα που γουστάρουμε. Άλλοι επειδή δεν μπορούν, άλλοι επειδή έκαναν λάθος (δεν μπορούν όλοι να διορθώνουν λάθη 15χίλιαρων όπως κάποιος που ξέρουμε ε;...), άλλοι επειδή έτυχε (πχ. εγώ έτυχε και πήρα ένα Alfa 147 και τώρα μου αρέσει έναντι στα BMW 116 και τα Audi A3... αν είχα κάνει την ανάποδη κίνηση;...) κλπ.

Κάποιοι ΔΕΝ έχουμε το όχημα που γουστάρουμε και προσπαθούμε να του δώσουμε περισσότερη αξία από όση έχει στα μάτια μας και στα μάτια των άλλων.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλούς κατόχους GS να ονειρεύονται ένα varadero, πόσο μάλλον να μην το παίρνουν επειδή δεν μπορούν. Το ανάποδο το έχω δει ΠΟΛΛΕΣ φορές (ή κάνω λάθος;...). Έχω επίσης δει πολλούς κατόχους GS να ονειρεύονται το MultiStrada1200 αλλά να μην μπορούν (είναι αρκετά ακριβότερο και η τιμή της μτχ. GS έχει πέσει λόγο ποσότητας) και έτσι να σκίζουν το GS τους και να προσπαθούν να κάνουν κάτι να πάρει 2-3 άλογα (τουλάχιστον ψυχολογικά) - λάθος μηχανή βέβαια πήραν, αλλά τέσπα.

Όπως και να έχει τα πράγματα τα βλέπουμε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Δυστυχώς επίσης αν κάτι ΔΕΝ είναι το πρώτο και κυρίαρχο, τότε ο υποκειμενισμός μπαίνει με τα μπούνια.

Δεν είναι θέμα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της επιλογής κανενός. Καλά κάνανε όλοι και πήραν ότι πήραν, επειδή αυτό ήθελαν Ή αυτό μπορούσαν Ή τεσπα έτυχε... Όμως επειδή επιλέξαμε κάτι, δεν σημαίνει ότι αυτόματα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ έγινε καλύτερο (ειδικά αν οι περισσότεροι ΔΕΝ συμφωνούν), ούτε αν τελικά ΕΙΝΑΙ πολύ καλό σημαίνει ότι αυτόματα κάθε επόμενο θα είναι το ίδιο καλό ή καλύτερο (πχ. ρωτήστε τι πιστεύουν για την 1200 πολλοί 1150άρηδες... ή τι θα πουν πολλοί αερόψυκτοι GSάδες για την επόμενη υδρόψυκτη). Ούτε τίποτα τέτοιο.

Δεν είναι ξαναλέω θέμα κατηγορίας. Είναι θέμα το "απυρόβλητο" της κριτικής.
Ειδικά οι κάτοχοι GS, αφού (κατα)κρίνονται για την επιλογή τους ακόμα και από κατόχους παπιών (και γενικά των πάντων που δεν έχουν GS), ε έχουν δικαίωμα νομίζω να κάνουν και εκείνοι λίγη.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης