![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου καταφερα να σπασω την ταπα της βενζινης σε βενζιναδικο στην ανδορα (μου επεσε το τανκ μπαγκ πανω ενω την ειχα ανοιξει για ανεφοδιασμο
![]() 1η και αμεση: σφηνωμα με χαρτι διπλωμενο μεχρι να βρω μια σε ενα βενζιναδικο (εκει που μου εσπασε δεν ειχε!!) αποτελεσμα: δεν εχανε αρα μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας ανετα ![]() 2η επομενη: ταπα απλη και σφηνωτη που με εφερε και ελλαδα αποτελεσμα:δεν εχανε αρα μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας ανετα ![]() 3η και ανετη: αναζητηση μαμας ταπας σε διαφορα φορουμ και αγγελιες αποτελεσμα:δεν εχανε αρα μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας ανετα ![]() 4η και ενδιαφερουσα : αναζητηση ικανου κολλητη να φτιαξει την σπασμενη αποτελεσμα:δεν εχανε αρα μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας ανετα ![]() 5η και τελευταια: αφου καναμε μια τελεια κολληση με τον γατο (η διευθηνση και το τηλ του για οποιαδηποτε αλουμινιοκολληση στη διαθεση σας) εκανα περιστροφη της ταπας ετσι ωστε να ανοιγει προς τα μπρος και να αποφυγουμε στο μελλον τα βηματα 1-5. Πως γινεται? απλα ξεβιδωνεις τις 6 τορξ περιστρεφεις και βιδωνεις και φυσικα αποτελεσμα: δεν εχανε αρα μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας ανετα ![]() Last edited by PITS; 21-09-2011 at 16:41. |
|
|||
|
|||
![]()
σωστός!
αλήθεια ξέρει κανείς γιατί το βάζουν έτσι; εγώ μια φορά που δεν είχε κλείσει καλά έφαγα τη βενζίνη στα μούτρα με 160 χαω! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() την τσέκαρες αν χάνει;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αποτελεσμα: δεν εχανε αρα μπορειτε να συνεχισετε το ταξιδι σας ανετα
|
|
|||
|
|||
![]()
όχι ρε φίλε τώρα σκάλωσα...γιατί την βάζουν έτσι?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να βρούμε αν έχει λόγο, αλλιώς λίγες βίδες είναι το θέμα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμη η ταπα!
Και μακρια απο τα μαγνητικα κυματα των Πυρηναιων που μετακινουν τανκ μπαγκ! Α και η σχετικη παροιμια... Ο λυκος εχει χοντρο σβερκο γιατι κανει τις δουλειες του μονος του ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για να διαφερουν απο τα ιαπωνικα....
πραγματικη σπαζοκεφαλια γιατι ανοιγει αναποδα η ταπα??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι ρε φιλε ...χαχα!...και εγω νομιζα οτι αυτα μονο σε μενα συμβαίνουν! ![]() ...και μενα σε ταξιδι καπου σην Ιταλια φετος ...μια απ τα ιδια ακριβως με τον ιδιο τροπο!!!!....βαζωντας τη κανουλα της βενζινης στη θεση της ...έσπρωξα με το χερι μου το τανκ/μπαγκ και αυτο πέφτοντας εσπασε την ταπα στο λαιμο! ...καλα μιλαμε τι μπινελικι εχω ριξει ....οταν στο βενζιναδικο σήκωσα το πεσμενο τανκ-μπαγκ και επεσε στο πατωμα η σπασμενη ταπα ...δεν λεγεται!!...χαχα! ...ευτυχως ειχα ταινια μαζι μου και συνεχισα !...το θεμα ειναι να κρατησεις κατω το μερος του λαιμου που εσπασε ...γιατι απο μπροστα ετσι και αλλιως μαγκωνει με το δοντακι της κλειδαριας!...κανενα προβλημα !...ταξιδεψα χωρις το παραμικρο προβλημα για τις επομενες 3 μερες! ![]() ...οταν γυρισα χτυπησα ebay μεταχειρισμενη ταπα με σπασμενο το μικρο ελατηριακι της επαναφορας με 25 ευρω ...και απ τις 2 ταπες εκανα μια !!! ....τρελο γελιο εριξα με το που διαβασα την ιδια δικια σου ατυχια!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατι χρησιμοποιουμε απο τωρα τον ορο... "αναποδα" ![]() |
![]() |
|
|