![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Δεν ξέρω αν πλακώσανε οι γύφτοι…αλλά το Οινοποιείο το έχω δίπλα από την Βάση της Ταναγρας σε ένα ύψωμα και την βλέπω από πάνω, εδώ και 3-4 μέρες ξέρεις τι γένεται ?....κακός χαμός….μέρα νύχτα φεύγουν πεντάλεπτα… Δύο πιλότοι φίλοι που μένουν Σχηματάρι μου λένε ότι γίνετε της ######## στο Αιγαίο λόγο της τρύπας στην Κύπρο…γύρο γύρο έρχονται οι Τουρκαλάδες…. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοί οι αντιπαραγωγικοί πιλότοι, σε ποιά ηλικία θα βγουν σε σύνταξη; Να ξέρω να αρχίσω να βρίζω!
|
|
|||
|
|||
![]() Ενδιαφερων συμφορουμιτης μου φαινεσαι!! ![]() ![]() (Για τα αλλα, αστο.. Μονο τα μικρα σκυλια γαυγιζουν δυνατα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια περιοχή, που έπρεπε να έχουν δεσμεύσει για ασκήσεις, το οικόπεδο 12, δεν το έκαναν. Κάποιοι τούρκοι αξιωματούχοι κάνουν ήδη ΄διακοπές΄ στην βαθιά Ανατολία για αυτό. Τώρα ότι και να δεσμεύσουν, ότι και να πουν… παπαριές.
Κάποια στιγμή θα μπουν στην θέση τους κανονικά. Τώρα φαίνεται να το κυνηγάνε να μπουν γρηγορότερα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειδικές τιμές για ανέργους προσφέρουν πάνω από 1.000 επιχειρήσεις | ckk | Χρήσιμα | 4 | 29-07-2011 11:29 |
Πρόστιμα από τράπεζες για καθυστερήσεις δανείων | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 19-06-2011 06:35 |
Παρέμβαση εισαγγελέα για τις υπερτιμολογήσεις στο ΚΑΤ | senthe | Υγεία | 4 | 05-06-2011 00:41 |
Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων | Kwstas_kef | Ελλάδα | 12 | 06-01-2010 14:39 |
Ευρωπαικές πωλήσεις αυτοκινήτων 1ου τριμήνου | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 9 | 19-04-2009 03:30 |