![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πουλάω μια τσάντα για Laptop σε άριστη κατάσταση αγορασμένη απο την Colori η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι η γνωστή τσάντα της AXIO, μοντέλο Swift Carbon. Η τσάντα έχει ανατομική πλάτη και αεροδυναμική δοκιμασμένη σε τούνελ. Έρχεται με θήκη φύλαξης και extra θήκη για κινητό. Η τιμή πώλησης της είναι στα 110€.
AXIO - SWIFT |
|
|
||||
|
||||
|
Καλοπούλητη Θοδωρή ...
![]() Για τί μέγεθος laptop κάνει ???
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ. Το δικό μου είναι 15.6 και χωράει άνετα. Στο site γράφει 15pc και 17άρι MAC. Δεν έχω δοκιμάσει για 17άρι PC αλλα αν έχει κάποιος και ενδιαφέρεται μπορούμε να βρεθούμε να το δοκιμάσουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Η τσαντούλα επωλήθη εκτός τουτουνού του φόρουμ οπότε μπορεί να κλειδωθεί. Ευχαριστώ για την φιλοξενία της αγγελιας μου.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωληση laptop | gs 650 | Πωλήσεις γενικώς | 8 | 01-05-2011 18:43 |
| Το πρώτο laptop “χωρίς πληκτρολόγιο” | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 14-04-2011 23:20 |
| Laptop με διάφανη οθόνη | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 20-01-2010 21:50 |
| Το νέο μου laptop! | gemara | Διάφορα | 21 | 13-12-2009 20:50 |
| Ανακαλούνται επικίνδυνες μπαταρίες για laptop! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 29-05-2009 21:51 |