![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως ξεφυγαμε λιγάκι απο το θέμα μας.....
![]() Έχετε σαλεψει εντελώς;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά ξεφύγαμε από το θέμα.
Αυτό τεχνηέντως και εγώ το πράττω όταν γράφετε για βλάβες σε μηχανές Honda. -------------------------------------------------------------------------- Πάντως οι γείτονες έχουν κατεβάσει στην περιοχή το μισό τους στόλο. Η ευχή όλων μας είναι να επικρατήσει η λογική. Λεονταρισμοί και ειδικά όταν στην περιοχή υπάρχουν 2 + 3 Υ/Β και μάλιστα με πυρηνικές κεφαλές δεν χωράνε. Η επίσημη έναρξη εργασιών είναι από 01/10. Έως τότε σε αναμονή εξελίξεων………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Όταν με ρωτάνε, πάντα απαντάω ότι μιλάω Ελληνικά 70% και Αγγλικά 50%. Άρα όντως έχω περιθώρια βελτίωσης και σε ευχαριστώ, που μου το επισημαίνεις. Επίσης για δική μας διασκέδαση, κάποτε το γυφτάκι ο Ταμτάκος διέκοπτε τον πατέρα του, που διάβαζε την εφημερίδα του, ανάποδα , με ερωτήσεις γεωγραφίας: Μπαμπά ποιός είναι ο ποταμός στο Παρίσι? Ο Δούναβης παιδί μου. Μπαμπά ποιο είναι το ψηλότερο βουνό στον κόσμο? Ο Όλυμπος παιδί μου. Μπαμπά με ποια χώρα συνορεύει η Πορτογαλία? Με την Αλβανία παιδί μου. Πετάγεται η μάνα από την κουζίνα και λέει στον Ταμτάκο να μην ενοχλεί τον πατέρα του, που διαβάζει την εφημερίδα του, ανάποδα , και απαντάει ο πατέρας:Άσε το παιδί να ρωτάει – ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. Last edited by ckk; 24-09-2011 at 00:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα πρωτα διαβασε τους λογους του Ζολωτα για να δεις οτι η αρχαιοτερη Ινδοευεωπαικη γλωσσα, τα Ελληνικα, εφτιαξαν και ολες τις υπολοιπες ευρωπαικες. εγραψες: ''Εγω δεν ειπα ποτε οτι η ελληνικη γλωσσα δεν ειναι πλουσια...το παρακατω τι σημαινει δηλαδη? Απόσπασμα:
Ανοιξε αλλο νημα αν θες να το συζητησουμε, απο εδω τελος εγω!!! Last edited by GeorgeP; 25-09-2011 at 21:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η παραδοχή της ήττας και η αναμενόμενη ΑΤΑΚΤΗ υποχώρηση , όντως τιμά τον χαμένo και αναδεικνύει έτι περισσότερον την μεγαλοψυχίαν του νικητού, απαλλάσσοντάς τον από περιττό διάλογο προκειμένου να αποδείξει τα αυτονόητα..Μεταξύ κομμάτων αναφέρω για το συγκεκριμένο λήμμα. Όχι για όλη την γλώσσα μας, αλλά για το συγκεκριμένο λήμμα, δηλαδή. Πιό νιανιά δεν γίνεται. Τα κόμματα δεν είναι κουτσουλιές μύγας επάνω στην οθόνη. Τα βάζω για συγκεκριμένο λόγο και έχουν συγκεκριμένη χρήση, κάνοντας μια πρόταση δευτερεύουσα και βοηθώντας περισσότερο και ακριβέστερα, στην αντίληψη του κειμένου. Όσο για την γλώσσα μας, όχι μόνον συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, αλλά επαυξάνω κιόλας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν νομιζεις οτι υπενοησα κατι τετοιο...μα τελειως θεοπάλαβος!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί ξαναγράφεις εδώ?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος... | frits | Επικαιρότητα | 131 | 01-03-2011 20:48 |
| Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις της "ελπίδας" | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 16-07-2010 07:06 |
| Ηλεκτρονικός ψεκασμός!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 06-06-2010 08:17 |
| Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες | leonidas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 153 | 22-08-2009 11:04 |