![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΕΣΑ . (ΜΟΝΟΣ) .
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια καρεκλα ( στον καφε και στο φαγητο ) και για μενα !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ποστάρω νωρίτερα
Θαυμάσια η εκδρομή παλικάρια άντε να μαζευτούμε να πάτε .Ο σάρακας εξέδωσε ανακοινωθέν βάλε τον κ@λο σου μέσα το έφαγες το RT .Αφού δεν πάω εγώ ούτε εσύ θα πάς .Οπότε ψάρωσα δεν μπορώ να συμμετάσχω και λόγω τις δίαιτας . ![]() ![]() Αυτό όμως που θα σας παρακαλούσα είναι ότι όσα παιδιά πάτε φορέστε στολή (κράνος γάντια μπουφάν ,παντελόνι κ.λπ) .Χθεσινή εμπειρία που σε στροφή υπήρχε λωρίδα 200 μέτρων πλάτους 20 εκατοστών από χυμένο πετρέλαιο και σε συνδυασμό με το ψιλοβρόχι αποτέλεσε αιτία εγώ να χάσω τον έλεγχο του rt χωρίς να πάθω τίποτα ,αλλά δυστυχώς ο συμφουρμίτης που ακολουθούσε λιγότερο τυχερός, βρέθηκε να σέρνεται στην άσφαλτο αγκαλιά με το GS .Η στολή που φορούσε τον έσωσε στην κυριολεξία. Ούτε γρατζουνιά . Για αυτό λοιπόν παιδιά στολήηηηηηηηη.Δέν ξέρουμε στην επόμενη στροφή τη μπορεί να μας τύχει . Καλά να περάσετε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχι (διπλός)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αμάν βρε παιδί μου... Αφού δεν πάθατε τίποτα... Τέλος καλό, όλα καλά! Όσο για τη βόλτα, ακόμα το παλεύω... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτύχη, πες της Γιάννας πως την αγαπάμε κι ας είναι Κέρβερος!
![]() ![]() Όσο για το χθεσινό, το έμαθα το βράδυ, πάλι καλά.. ![]() Στα τσ'εκδρομής: 1) yns (μονός) 2) TAKIS04 (μονός, το παλεύει για διπλός) 3) HECTOR (μονός) 4) kyma too (μονός) 5) tiramoto (μονός) 6) Slane (?) 7) Leonas (?) 8) gelasios (?) 9) ??? Να υπενθυμίσω (περιττό αλλά είθισται να το λέμε πάντα) πως στο ραντεβού θα είμαστε με γεμάτο ντεπόζιτο και με μοτοσυκλετιστική ένδυση και υπόδηση. Για τους καινούριους, οι κανόνες που θα ακολουθήσουμε βρίσκονται εδώ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παω moto moto σε λιγο να δω τι υπαρχει στο νουμερο μου για να παρω....καιρος να αναβαθμιστω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πω πω ερωτηματικα..........:: ![]() ![]() ![]() Last edited by TAKIS04; 23-09-2011 at 18:33. |
|
|||
|
|||
![]()
μπορείς να βγάλεις το ένα ερωτηματικό...
μέσα λοιπόν....και Μάνος και μόνος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δίκτυο Μέτρησης Ραδιενέργειας-Ελλην. Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας | JOHN-X | Υγεία | 5 | 16-04-2011 12:00 |
Χρειαζομαι Πισω Λαστιχο.. Σε ποιο συνεργειο να παω? -- Help !! | sansiro.sugata | Φροντίδα | 14 | 02-04-2010 15:59 |
Laptop που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-01-2010 08:43 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 10:39 |
Το Σύμπαν απειλείται από Ενέργεια – Φάντασμα | skippybi | Κόσμος | 2 | 30-11-2009 16:38 |