![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγέλη, μην μασάς
![]() Στον δρόμο, κοντά στον Όλυμπο, σε είδαν οι 12 θεοί του Ολύμπου και είπαν: Βρε τι πάθαμε, ήρθε ο Βαγγέλης ρε σεις με την μπάμπα του, ο κάμακας και θα μας φάει όλες τις γυναίκες τώρα και τι θα κάνουμε???? (το έχουν πάθει και άλλοι αυτό). Πήγαν που λες στον Δία, άλλο λαμόγιο και αυτός γιατί του την ψιλοκάνει και η Ήρα, έτσι ακούγετε, του το είπαν και αυτός πέταξε κανά 2 κεραυνούς, που σου πέρασαν φάλτσα και πήραν τον καθρέπτη και το tibo. Αλλά ξέρω από πηγές που δεν μπορώ να πω (έκφραση Ελληνική έτσι ![]() ![]() Οπότε όλα καλά. Μην σκας, όλα υπό έλεγχο. Τώρα δεν ξέρω με τους Θεούς της Ολλανδίας τι θα γίνει ![]() Αλλά γνώμη μου, πάτα δυό γκαζιές και θα τους ξεφύγεις... Και έλα και να σου δώσω και λίγο λάδι περιοχής (0,4 οξέα) να τους δώσεις γιατί τους έχει ``κόψει`` το ηλιέλαιον εκεί και κάνουν κρα για Ελληνικό λαδάκι ![]() Υστ. Συγγραφέας Αριστοφάνης Σκηνοθέτης 366 |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενας πιλοτος με κατι .......βαριδια..... ΝΑ | Alext | Διάφορα | 23 | 24-06-2009 10:50 |
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. | Kolokas | Χιούμορ | 12 | 19-03-2009 10:47 |
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ | wolferin | Ανέκδοτα | 5 | 06-03-2009 19:26 |
OTAN MIΛΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ | p.l. | Διάφορα | 19 | 31-01-2009 20:59 |
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ....ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ | BATIGOL | Χιούμορ | 10 | 08-01-2009 13:54 |