![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Kωστααααααααααα....
Που εισαι ;;;Πετας μια ερωτηση και... εξαφανιζεσαι !!!Εχουμε... αγωνια !
|
|
|
|||
|
|||
|
Το ξέχασες το θέμα ΜαστροΚώστα.
![]() Να πω κι εγώ κάτι. Αερόκλειδο με φόρτιση 12V απο την μπαταρία ή απο ......i-phone!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ετσι ομως χρειαζεσαι και... φορτιστη για το i-phone !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ είμαι.
Πολλά τα κλμ και κουράστηκα ρε σεις. Είμαι και σε ηλικία ![]() Το λοιπόν, .....ενα απλό 10ράκι γερμανικό ή πολύγωνο. Ο λόγος? Για να μπορέσεις να λύσεις την ποδιά. Εμένα δεν το είχε και το έβαλα. |
|
|
|||
|
|||
|
επειδή ο Γερμανός δεν τα ξεχνάει αυτά......και τα προβλέπει...μήπως, λέω μήπως, η βίδες της ποδιάς δεν είναι οι δικές της ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ίσως θεωρεί ότι δεν χρει'αζεται, αλλά θα χρειαστεί. Τώρα ο Γερμανός, μεγάλωσε, ξεμωράθηκε, ξέχασε και ένα κλειδί δεν λέει κάτι!!! Eίναι και ένα ``σπρώξιμο`` να αρχίσει να γράφει πράγματα και το φιλαράκι μου ο Ζοζ_Ρ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
περίεργο...μμμμμμ για να δούμε τί θα πουν οι γνωρίζοντες....(πάσα Ν.2)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.Είχε και μια ερωτική απογο'ητευση και δεν θα το σκέφτηκε . Ή ξέχασε να βάλει στην δικιά μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αφου η μηχανή της κοπελιάς είναι μαϊμουδιασμένη... τι ψάχνεις να βρεις τώρα...?
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοηθεια βρε παιδια για 1150gs | siraxanz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 29-08-2011 12:38 |
| υπάρχει δουλειά? | ckk | Ανέκδοτα | 12 | 15-02-2011 13:55 |
| Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 05:20 |
| Σετ 2 κλειδαριές βαλίτσας 1150GS | Πάνος | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 14-05-2010 22:08 |
| Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |