![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν κατάλαβα ήσουνα το Σάββατο το βράδυ στις Κερασιές στην Βοβούσσα.Ήμουνα και εγώ εκεί αλλά δεν κατάλαβα ποιος είσαι.Με τα άλλα παιδιά(Σπύρος-Άγγελος-Κώστας κτλ.)πιάσαμε κουβέντα το πρωί αλλά με εσένα δυστυχώς όχι.Κρίμα άτομα του forum να είμαστε στο ίδιο μέρος και να μην τυχαίνει να γνωριστούμε.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω φιλε μου νομιζω πως ηδη σε ξερω! Γυρνας με μηχανη τα βουνα ευχαριστιεσαι ασφαλτο καλη και ντοματες απο τον μπαξε που συνοδευουν τσιπουρακι καθαρο! Και βρηκες και τις Κερασιες! Με αυτους ομως που εμπλεξα που να προλαβω να μιλησω με αλλον αναβατη.. Εχεις ακουστα τα τρελα αγορια? Οπου να 'ναι θα εμφανιστουν με τις φωτογραφιες τους και θα καταλαβεις τι εννοω!! Ειχαμε και τα γενεθλια του Τεο 71 που εορταστηκαν στην αυλη στις Κερασιες με τουρτα γιαουρτι με.... κερασι! Αλλα ημασταν και τοσο κουρασμενοι απο τον αγωνα ![]() Ελπιζω γρηγορα να μας δοθει η ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο βρε παιδια..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχαλη σε γνωρισα στην ορεινη Ναυπακτια για ενα απογευμα.εισαι ενας φιλος πραγματικος κ αυτο που εκανες ειναι οτι ποιο ομορφο στην μνημη του .να τον θυμαστε ετσι για τις ομορφες στιγμες που ειχατε ζηση μαζι του. (οσο για την παρεα ειναι ολοι τους καλα γκαζια κ τελεια παιδια. κριμα που δεν μπορω να σας ακολουθησω)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηταν φιλε η πρωτη φορα που εκανα κατι εδω και πολλα χρονια εκτος Africa Twin Club Β.Ελλαδας αλλα και εκτος του GS Forum στο οποιο ειμαι μελος εδω και λιγο σχετικα καιρο.. Η ιδεα δεν ηταν δικη μου αλλα των διαχειριστων ενος αλλου φορουμ για αναβατες BMW. Δεν ηταν δυνατον να μην ακολουθησω αφου αφιερωθηκε στον συμπολιτη και συνταξιδιωτη Νωντα.. Eιχα και 8 απιστευτους για παρεα! Ολοι τους με εξαιρετικες αποψεις για το τι ειναι φιλια και μοτοσυκλετισμος, μια 1200 ετοιμοπολεμη και διαδρομη ονειρο..τι αλλο να ζητησει κανεις! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νώντα, κάποιοι ήρθαμε στο μνημόσυνο και κάποιοι άλλοι, έκαναν ότι θα ήθελες να κάνεις. Κι όπως είπε ο Μανόλης, το καλύτερο αντίο για έναν φίλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι | Gia1200nniS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 27-09-2011 09:11 |
Βενζίνη για κροίσους.... | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 14-04-2011 11:31 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 10:20 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 15:07 |