![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανείς μας δεν είπε πως ήταν ήρωας. Το μόνο που εγώ λέω είναι ότι υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία πίσω από το τι έγινε τότε. Για τους νεώτερους υπάρχει το μακρύ ζεϊμπέκικο του Σαββόπουλου... εξιστορεί τα πάντα και με λεπτομέρειες. Last edited by DoctorAbo; 26-09-2011 at 20:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατι μας ειπες τωρα για το Σαββοπουλο....Τελος παντων το σταματω εδω.Την ιδια ευαισθησια αν θελεις να δειξεις υπαρχει ο Ονησιμος που φιλοξενει ατομα χωρις καμια στηριξη απο το κατεστημενο και απο την κουλτουρα της μασας.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά μην αρχίσουμε τις κοινωνιολογικές αναλύσεις τώρα!!!!!
Σαν σήμερα ας πούμε δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας... Ε, όσο να' ναι έχει πιο πολύ σημασία!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό να δεις ιστορία που είχε από πίσω...
|
|
|||
|
|||
![]()
ηταν μαγκας και δεν γουσταρε τους ρουφιανους....ξηγηθηκε αντρικια....καλο σου ταξιδι κυριε Νικο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εάν πάμε για ποτό μετά τον καφέ και πάνω στην κουβέντα να παρεξηγηθούμε και επειδή (εγώ) είμαι πιο μάγκας να βγάλω το νόμιμο κουμπούρι και να καθαρίσω ανυπεράσπιστους. Τι διασκέδαση είναι αυτή που κάποιος πηγαίνει οπλισμένος. Αυτό δεν έχω καταλάβει. Τέλος πάντων δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά ,αλά με ενοχλούν κάποια περιστατικά…………………………….. |
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξε,τοτε ηταν κι αλλες εποχες,οχι οτι το ρουφιανιλικη δεν υπαρχει και τωρα,εννοειται πως υπαρχει και παρακολουθω στενα την συνηθεια αυτη,με πολλους τροπους,η συνηθεια του ρουφιανου....στο στρατο,το γλυψιμο στον επιλοχα για καλες υπηρεσιες κι εξοδους,δωσιμο συναδελφων,στα διαφορα φορουμς που ο ενας δινει τον αλλον στους admin,στην εξω ζωη,στην πολιτικη,στα ρουσφετια,στα παντα...καπως ετσι ηταν μαλλον και τοτε...επρεπε να καρφωσεις για να μην σε χουν στο ματι.επειδη πολιτικα και σαν ανθρωπος ανηκες αλλου...ησουν διαφορετικος....επρεπε να εισαι και στο ματι του κυκλωνα.
προσωπικα τον παραδεχομαι,ειχε απευδησει με ολα αυτα,ειχε σιχαθει να ειναι στο περιθωριο...το ολο θεμα δεν εγινε απλα και μονο για την παραγγελια.εγινε για πολλους και μεγαλυτερους λογους,απλα η παραγγελια ηταν το σημειο που ξεχειλησε το ποτηρι... και ναι,οταν πλεον η κατασταση εχει φτασει στα ακρα,δε θα πρεπει καποιος να γινεται γλυφτης και ρουφιανος,οταν τα περιθωρια στενευουν,δε θα πρεπει να κρυβεται,πρεπει να ξηγιεται αντρικια.και μονος... και παλι καλο σου ταξιδι Νικο.δυστυχως οι original αντρες φευγουν ενας ενας... Last edited by taksidiotis; 03-10-2011 at 18:52. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
sos εκπεμπει το χαμογελο του παιδιου | nivo | Κοινωνική ευαισθησία | 18 | 17-05-2011 10:33 |
Ο Δεκάλογος του τεμπέλη | MARK | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 13:36 |
Βρέθηκε το κλεμένο | Adrian | Τι μας έτυχε | 12 | 27-11-2010 10:03 |
Εξαρθρώθηκε οργάνωση εμπορίας ωαρίων | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 18-09-2010 20:13 |
Ο MANDRAX-7 κρεμαστηκε | EOD-K9 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 29-08-2009 20:02 |