![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμανα τιποτα?Δεν με θετε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εσύ αν συνεχίσεις...εκτος του οτι θα ερθεις με τον Κηδεμόνα σου....θα σου βγάλω και την σέλλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΙ!!!Κάνει ο Βασιλάκης ποδήλατο?
![]() ![]() ![]() Μην ξεχάσεις την σέλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είστε τρελοκομεία όλοι σας... Μπήκα ανέμελη σήμερα να δω αν έχει απαντήσει κάποιος στο μήνυμα κι εδώ γίνεται το έλα να δεις
![]() ![]() Λοιπόν, πρώτος και καλύτερος απάντησε ο Βασίλης, οπότε, δίκαια πράγματα, η σχάρα θα είναι σύντομα δικιά του...! Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν τόσοι ποδηλάτες στην παρέα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελετε του την δινω εγω.......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ήδη κανονίζετε η παράδοση παραλαβη ![]() ![]() ![]() ασε που θελω να ευχαριστησω την Κατερίνα απο κοντά και όχι δια αντιπροσώπου ![]() ![]() ![]() και τί αντιπροσώπου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Οσο για την σελα θα την κλειδωσω.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε τετοιες δυσκολες εποχες
τετοιες χειρονομιες αξιζουν παραπανω... μπραβο λοιπον |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα για την Σχάρα ![]() ![]() ![]() παρέλαβα εχτες το βραδυ και επιστρεφοντας σπίτι την προβάρισα σε 3 ιχ!!!(μέχρι και στου γείτονα ![]() ![]() ![]() ![]() θα ήθελα με την σειρα μου να αναφερω 2 πραγματα.... ![]() ![]() ![]() 1)Τελικά η σκάρα ειναι για 3 ποδήλατα και όχι για 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2)Να την συγχαρώ για το ήθος της που ενω δέχθηκε Pm με χρηματικη προσφορα ...εκεινη με την σειρα της επέμεινε στην αρχικη της τοποθέτηση και ακολούθησε και σειρα προτεραιότητας!!!(ευτυχως που πρόλαβα ![]() 3)Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρεις τα Ταξίδια που Θέλεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ, τρία ποδήλατα ?????
Φέρε μου πίσω τη σχάρα τώρα !!!!! (αστειεύομαι εννοείται, αλλά βρε παιδί μου, πόσο αφηρημένη μπορεί να είμαι πια! ![]() Άντε Βασίλη, καλές ποδηλατάδες σου - σας εύχομαι !! ![]() ![]() |
![]() |
|
|