![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητέ φίλε Αργύρη δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενα και θα χάσω αυτήν την ωραία εκδρομή . ![]() Ελπίζω σε κάποια άλλη να μπορέσω να δώσω το παρών . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέχρι στιγμής έχουμε: 1. Arkas, από Παρασκευή διαμονή, μονός, προκατ. ΟΚ 2. Nivam, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 3. Tsitsos, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 4. Jtnakos, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 5. nmamdakkar, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 6. adventure, από Σάββατο διαμονή, διπλός 7. frits, από Σάββατο διαμονή, διπλός 8. Szygo, από Σάββατο διαμονή, μονός, προκατ. ΟΚ 9. giamil, από Παρασκευή διαμονή, διπλός 10. Βill_idol, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 11. Staga1200 από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 12. Gsgs, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 13. Marioman, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 14. Αleckan, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 15. Sakis, από Σάββατο διαμονή, διπλός 16. Vagelis_Gar, εκδρομικά (group leader Σαββάτου - Ελάτη) 17. LakisGS, από Σάββατο διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 18. Sotiris_r, εκδρομικά 19. Sid2011, Κυριακή εκδρομικό 20. Nikos-x, Κυριακή εκδρομικό 21. Panos1100gr, Κυριακή εκδρομικό 22. J.T.R εκδρομικά (group leader Κυριακής - Πλαστήρα) 23. Fatsas, από Παρασκευή διαμονή, διπλός, προκατ. ΟΚ 24... 25.... 26..... Για πάμε δυνατά, να πήξουμε το Mouzaki Palace, την Ελάτη και την Λίμνη Πλαστήρα από μηχανές και μέλη του GS-FORUM... ![]() ![]() ![]() Επίσης βιαστείτε, τα δωμάτια εξαντλούνται στο MOUZAKI PALACE..!!! ![]() ![]() ![]() ** Εάν παρατηρήσετε ότι ξέχασα, το όνομα σας, παρακαλώ ενημερώστε με p.m, για να το προσθέσω. ![]() Skopelos beach ... .... Next time ARGI
Last edited by ARGI; 28-09-2011 at 19:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Kοίτα που θα έρθουν οι άλλοι και εσύ τελικά ο πρώτος διδάξας,
θα απέχεις..!!! ![]() ![]() Ατιμη κοινωνία..!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αργυράκο θα έχω παρεούλα ....υπάρχει δίκλυνο ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρακο το μιλαμε γιατι παιζει να μαι εγω μονος και εχω πει για δικλυνο...θα σου πω αυριο...και μου δινεις το μονο το δικο σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρελό αγόρι...
άρχισες πάλι τις τρέλες, ε;
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρακο δεν πιστευω να ερθεις με καμια γνωστη-αγνωστη???????
![]() ![]() θα εχω τα ματια μου 14
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 09:50 |
| Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 01:26 |
| Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
| Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 09:50 |
| Γιατί γουστάρουμε Θεσσαλονίκη | frits | Ελλάδα | 14 | 18-01-2010 22:41 |