![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Σωστό !!!! Γιατί ...... άντε στην αουτομπάν, εκεί που σε έχει σταματήσει ο Γερμανός, να του πεις: άντε μάθε καμιά Ελληνική λέξη .... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
...οχι φιλε μου καμια σχεση !....δεν ειναι απαραίτητο ο οδηγος να ειναι ταυτοχρονα και κατοχος!...η δικια μου GS εδω και 3 χρονια για φορολογικους λογους ειναι στο ονομα του γαμπρου μου !...με εχουν σταματησει τουλαχιστον 10 φορες σε μπλοκο στις βολτες μου !..ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα !...ουτε καν σε ρωταν ποιος ειναι ο κατοχος!..αρκει να εχεις τη αδεια στο χερι! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ Α'ΕΞΑΜΗΝΟΥ 09 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 08-07-2009 16:25 |
| ΤΕΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΟΤΟ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 10 | 10-06-2009 22:44 |
| ΜΟΤΟ GP | psiloritis | Αγώνες | 14 | 18-05-2009 01:15 |
| Τεχνολογίες Ελαστικών ΜΟΤΟ............. | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 21-04-2009 12:40 |
| ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ | ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΓΙΝΑΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 18-03-2009 01:10 |