29-09-2011, 20:17
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Διακοπή καταβολής σύνταξης για δικαιούχους του Δημοσίου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos
Ότι γράφω δεν αντιπροσωπεύει τις απόψεις μου ή τις ενέργειές μου, απλά αναφέρομαι σε σένα και προσπαθώ να σου καταδείξω ότι σύμφωνα με ότι έχεις γράψει εδώ, όταν δούλευες στην ελεύθερη αγορά ήσουν ένθερμος υποστηρικτής και θιασώτης του φιλελευθερισμού και τώρα στην ανεργία οπαδός του κοινωνικού προστατευτικού κράτους.
|
Πιστεψε με καμια σχεση!!!! Τι οπαδος του κοινωνικου κρατους λες?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos
Θα σούλεγα λοιπόν με τη σειρά μου προκειμένου να μη διαρηγνύεις τα ιμάτιά σου ας είχες την προνοητικότητα με τις τόσο υψηλές αποδοχές επί 30 χρόνια που ο ΔΥ ούτε στον ύπνο του δεν έβλεπε, να έπαιρνες 1 καλό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε ιδιωτική ασφάλιση και όχι με 25 αλλά με 20 χρόνια εργασίας να βρισκόσουν τώρα στις Σεϋχέλλες και νάφηνες ήσυχους τους συνταξιούχους στη μιζέρια τους.
Υ.Γ. Ποιός επαίρεται για κλοπές; 
|
Παράλληλα με την Ναυτιλια τις χρονιες 1988 μεχρι 1991 υπηρξα ασφαλιστης στην nationale-Nederlanden με χαρτοφυλακιο την εποχη εκεινη 27,000,000δρχ. Τοτε εκανα και μια ασφαλεια στον εαυτον μου με συνταξιοδοτικο στα 55 το οποιο συμφωνα με τα τοτε επιτοκια θα μου εδινε μια συνταξη της ταξης των 2000ε σημερινα. Ομως κανενα συνταξιοδοτικο προγραμμα ποτε και πουθενα δεν ειχε ουτε εχει εγγυημενη αποδοση. Ολα τα συμβολαια μιλαγανε και μιλούν για ''τρεχων'' επιτοκια και αποδοσεις, για επιτοκιο ΕΚΤ κ.λ.π. τα οποια υπολογιζονται κατα την ημερα συναψης του συμβολαιου. Αν αυτο το επιτοκιο μεθαυριο πεσει θα πεσει και η αποδοση της συνταξης, αν ανεβει το ιδιο. Ετσι τα 2 χιλιαρικα που θα επαιρνα σημερα ειναι 170ε(!!), αυριο ποιος ξερει!!
Φυσικα το συμβολαιο εξαγοραστηκε με την ελευση του ευρο για να βγαλω καποια σπασμενα αφου δεν συνεφερε πλεον!
Επιπλεον, δεν υπηρχε ουτε υπαρχει ασφαλιστικη εταιρεια που να ασφαλιζει καποιον για συνταξιοδοτικο με οριο ηλικια κατω των 55 ετων, καμια! Δεν πανε με τα χρονια ασφαλισης αλλα με την ηλικια συνταξιοδοτησης. Και 20 χρονων να εισαι η πιο κοντινη ηλικια να συνταξιοδοτηθεις ειναι τα 55 χρονια και θα παρεις ΧΧΧ ποσον, αν κανεις το ιδιο προγραμμα στα 30 σου χρονια θα παρεις στα 55 μονον Χχ ποσον και απει λεγοντας.
Οχι οι ασφαλειες και τα συνταξιοδοτικα τους δεν εχουν τις αποδοσεις που ειχαν καποτε ουτε και θα τις εχουν ποτε. Και καμια ασφαλιστικη μετα το 2001 δεν εχει πληρωσει σε συνταξη το ποσον που υποσχοταν ο ασφαλιστης κατα την συναψη του συμβολαιου διοτι ξαναλεω ποτε δεν αναφεροταν εγγυημενη συνταξη.
Last edited by GeorgeP; 29-09-2011 at 20:19.
|