Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima
Στράτο όλη μέρα αυτά λέω από το πρωί στις καλημέρες μας μέχρι το βράδυ που θα κλείσουμε τα μάτια μας. Η ζωή είναι ωραία, είναι πολύτιμη, δεν πρέπει να τη σπαταλάμε με κακία και ανούσια πράγματα. Ευγνωμονώ την κάθε μέρα που περνάει και είμαστε ζωντανοί, που έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν, τους ανθρώπους μας, τους φίλους μας που είναι δίπλα μας.
Το ξέρω ότι πονάς, ότι νιώθεις άβολα, ότι σου είναι δύσκολο να κάνεις το οτιδήποτε από την καθημερινότητά σου, αλλά θα περάσει, όλα περνάνε.
Το σημαντικό είναι να ζούμε να τα θυμόμαστε όλα αυτά τα ασήμαντα περιστατικά και να πηγαίνουμε παρακάτω 
|
Έτσι όπως τα λες είναι Σοφία. Τον τελευταίο καιρό τρωγόμουν με τα ρούχα μου, με την Αντώνια, οι νέοι φόροι, πως θα κρατήσουμε το σπίτι μας, πως θα τα βγάλουμε πέρα, άλλα θέματα, μικρότητες.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ. Σήμερα, στα 44 μου, ο Παναγιώτης, αν δε με έμαθε ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα, τότε σίγουρα μου έδωσε αυτό που χρειαζόμουν για να επιστρατέψω τη λογική μου και να προσπαθώ να το κάνω πράξη.