|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ο Αποστόλης και το θηρίο του!!!! 

Μπράβο ρε παιδιά και ιδιαίτερα μπράβο Αποστόλη:sm4: Χάρηκα πολύ με τα νέα σας!!!!Πάντα τέτοια και καλή συνέχεια  Όμως ζηλέυω λίγο  Ελπίζω κάποια μέρα (αν κρίνει ο Θανάσης ότι βελτιώθηκα  να έρθω μαζί σας σε καμιά βόλτα στο εξωτερικό  Μπράβο και πάλι:sm5: | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ο Αποστόλης και το θηρίο του!!!! Απόσπασμα: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ο Αποστόλης και το θηρίο του!!!! 

μπραβο παιδια!παντα τετοια!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 ¨22 Iouλιου - Nord Kapp απο Βαλτικη ... Gdansk/Poland - Lithuania - Latvia - Estonia - Φινλανδια και Νορβηγια. Επιστροφη απο ... θα δουμε  Ετοιμασου !!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
    | 
| 

| |||
| 
 | |||
 βαλτος εισαι ??? πας φιρι-φιρι να μας χωρισεις δηλαδη?? να παρω την κορη μου και να σε ακολουθησω ?? (την μικρη δεν της την χαριζω με τιποτα) | 
| 

| |||
| 
 | |||
  Κοίτα μην με δεις μπροστά σου και ύστερα άντε να με ξεφορτωθείς  21 γυρίζω από Στουτγγάρδη. 22 ξεκινάμε    !!!!!! Αν δεν σε δώ στον καφέ την Τετάρτη ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!  Θα έρθει και ο Fasteddy?? | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Αντε να το κανουμε 23 Ιουλιου ...  Οχι ο Εddy δεν μπορει. Ερχεται αλλος φιλος (o Dwight) απο LA αυριο. Αυτος θα παρει την RT μου και εγω την GS. Μπορει να τον φερω στον καφε την Τεταρτη. | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Ήταν ένα ταξίδι υπέροχο και σου συνιστώ ανεπιφύλαχτα να το πραγματοποιήσεις και εσύ, το μόνο όπλο που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι η αυτοπεποίθεση ότι θα τα καταφέρεις σε ότι συνθήκες και να αντιμετωπήσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού. "¨οτι μπορούν να κάνουν άλλοι μπορείς να κάνεις και εσύ" Μην το βάζεις ποτέ κάτω και συνέχισε να προσπαθείς με τον ίδιο ζήλο. Αποστόλης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ο Αποστόλης και το θηρίο του!!!!    :sm5::sm5:Αποστόλη !! | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Χρόνια πολλά στους Απόστολος, Αποστόλης, Τόλης, Αποστολία!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 30-06-2009 19:33 | 
| Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 13:04 | 
| Εγώ, αυτή και το θηρίο... | ckalfas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 19 | 29-04-2009 15:12 | 
| το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |