![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΛΑ! (1. Δεν "στοχοποιειται" απο μακρυα και 2. Δεν βλεπει ο αλλος με τι εχει να κανει και κοστιζει σε χρονο το να το διαπιστωσει, οποτε παει αλλου.. ![]() ![]() Σε συνδυασμο με τα προηγουμενα, ειναι μια χαρα! ![]() (Παντως, εγω προσωπικα, αν ηταν να "επενδυσω" σε μια δευτερη κλειδαρια 'η μια "κουκουλα" σαφως θα διαλεγα το δευτερο! ![]() Α! Και να μην ξεχναμε βεβαια, την καλυτερη λυση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ!! ![]() Last edited by black_hawk; 02-10-2011 at 01:48. |
|
|||
|
|||
![]()
abus στο δισκοφρενο... συναγερμος μαμα (αναγκαστηκα στα 08+ )
και ασφαλεια κλοπης στη chartis εστω για το 75% της αξιας της. Ο συναγερμος bmw βεβαια μιας και μπορεις να ανεβεις πανω και ακομα να μην εχει παρει χαμπαρι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πόσο πάει το μαλί ;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έκανα στην Chartis με επιπλέον 40 ευρώ το 6μηνο. Σύνολο 150 ευρώ το 6μηνο. Για το 650άρι.
|
|
|||
|
|||
![]()
παω με το παπακι
![]() και την αλλη φορα με το παπακι θα παω ιταλια η μπεπα στο σαλονι ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπα δε νομιζω..,ισως ειμαι ο πρωτος...παθων-αλλα κ μαθων εκτοτε..- με κλεμενη Adv,αφου δεν ειχα συμπληρωσει 20.000χλμ οταν μου την εκλεψαν εξω απο το σπιτι μου στο Λουτροπυργο...Εκτοτε κλειδωμα,συναγερμο κ το κυριοτερο ασφαλεια κλοπης..γιατι αμα στη βαλουν στο ματι τα τζιμανια δε σε σωζει τιποτα..!
|
|
|||
|
|||
![]()
για να μην μας την κλέψουν, την πουλάμε
![]() για να τους δυσκολέψουμε, συναγερμό ![]() και για να μην μας στενοχωρήσουν πολύ αν... ασφάλεια κλοπής ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα δω το συμβολαιο αυριο και θα σου πω...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν παρόλο τις παραπάνω συμβουλές σας την κλέψουν…μην στεναχωριέστε….εμείς να είμαστε καλά!!!….θα πάρουμε άλλη!...απλά ξεκινάμε από την αρχή….παπάκι, 125, 250, 400αρι…..και μόλις γεράσουμε ΤΑ 650! Το 1000αρι δεν το προλαβαίνουμε…. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Κομισιόν μιλάει και για νέα μέτρα... | asotosios | Ελλάδα | 23 | 19-09-2011 09:15 |
Ο Λοβέρδος μιλάει κι η ΝΕΤ παίζει τσόντα. | gemara | Αστεία Video | 14 | 31-05-2011 01:56 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 04:20 |
Τι ακούνε οι τηλεφωνήτριες μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας; | Alext | Χιούμορ | 1 | 12-10-2009 23:14 |
To Youtube δεν επιτρέπει στους Άγγλους να δούνε μουσικά βίντεο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 13-03-2009 01:08 |