![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
οι ειδησεις τον 4.00!!!!!!!!!!!!!!!!!
.τα κουκουλωτα τυλιχτηκαν!!!!!!!! .το Αρνι εσφαχθηκεν (διοτι ΑΡΝΙοταν να μπει ζωντανο στον τενεκε)........... .μπριζολες εκοπηκαν....... .ο φουρνος αναβει λιαν συντομος τα τις ωρας σε αφθονια......επισης και τα καυσιμα!!!!!!!! .καθαριζονται ε πατατες ο ανταποκριτης μας ομως απο το σημειο τσι μαχης μας μετεφερε ενα προβλημα...δεν βρισκουν .....τενεκεδες!!!!!!!!!! (νικο σε περικαλω να στειλεις αυτον απο το ΟΔΥ) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα στο κλίμα της γκαντεμιας,που έπεσε στον χώρο μας,η κυρά-λένη τις τελευταίες τέσσερις ημέρες ρετάρει και αρνείται πεισματικά να ανεβάσει πιέσεις....
![]() Προς στιγμή σκέφτηκα να την επιστρέψω απο εκεί που την πήρα,αλλα μετα απο 22 χρόνια έχει λήξει η εγγύηση και δεν την δέχονται.... ![]() Η επίσκεψη μας λοιπόν μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα,είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρεθεί ένα ψητό να ξεκκοκαλισουμε... ![]() Καλα να περάσετε βόρεια φιλαράκια,η σκέψη μας θα είναι κοντά σας.... ![]() P.s.........λέτε να μην αντέχει άλλο μαζί μου;;;; Γιατί οι άντρες απο δυο πράγματα ξεχωρίζουμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Το ένα είναι η γκρίνια; ![]() Περαστικά στην Ελένη και την αγάπη μας. Last edited by nikos-x; 01-10-2011 at 16:44. |
|
|||
|
|||
![]() 11 με 11.10 απο το παιδοτοπο που βρίσκεται διαστάυρωση Ηροδότου -Σινώπης. Είσαι ο φίλος με το ασημί GS που συναντηθήκαμε τυχαία σήμερα? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για όσους ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη, 11 η ώρα μετά το ΤΙΤΑΝ στο βενζινάδικο, μέσα στο αναψυκτήριο και όχι πάνω στην περιφερειακή. Οι Σερραίοι, είναι ωραίοι, γι' αυτό θα έρθουν απ' ευθείας στον Σοχό, στην λέσχη του M.O.C. Οι Χαλκιδικιώτες, στην Αγ. Μαρίνα. Θ' ανάψουν κι ένα κεράκι για όλους. Στον Μ.Ο.C. (Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Σοχού), θα μας περιμένει φίλος και κάτοικος της περιοχής, όπου και θα μας οδηγήσει στην πλατεία του Σοχού, (όχι πως δεν θα βρίσκαμε τον δρόμο, αλλά τα παιδιά είναι πολύ ευγενικά και θα ήθελαν να μας καλωσορίσουν), όπου απολαμβάνουμε το καφεδάκι μας με 1.5 ευρώ. Χαλαρούς Σαλλλονικιώτικους ρυθμούς, δεν μας κυνηγάει κανένας και τ' αρνί δεσμεύτηκε πως θα μας περιμένει ![]() Last edited by nikos-x; 02-10-2011 at 00:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον εννοείς το άσπρο GS.Ναι φίλε μου εγώ είμαι.Τελικά δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω, γιατί εχθές το απόγευμα τράκαρε ο κολλητός μου με την μηχανή του.Ευτυχώς τον έσωσε το κράνος (έσπασε στα δύο).Είναι μια χαρά αλλά καταλαβαίνεις την ταραχή που πήραμε.Άστα να πάνε.Σήμερα ηρεμήσαμε.Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή με όλη την παρέα.Παιδιά να είστε πάντα καλά και πάντα όρθιοι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αρκει να ειναι καλα το παιδι...και τετοιες μαζωξης .....ορεξη να εχεις και καλη διαθεση ...παλια ηταν καθε 3μηνο και τωρα παει να γινει καθημερινο..... Last edited by nikos-x; 02-10-2011 at 21:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφήσατε τίποτα για την άλλη εβδομάδα;;;;;
![]() Φωτο;;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο που εμεινε για την επομενη εβδομαδα ειναι να το ξανακανουμε!!
![]() ![]() γεια σου Χρησταρα δυναμη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λες τώρα!!!!!!!
Είχε και όργανα;;;;;δεν πιστεύω να τραγούδησε το βουνό(Νικος -xfcbr) ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κεφαλονιτες εχουμε ?? | nivo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 19-07-2011 17:00 |
Οι Μ@λ@κες της χρονιάς | philipe | Αυτοκίνητο | 24 | 10-10-2010 14:29 |
Χρονια πολλά στους Βαγγέληδες & στις Βαγγελίτσες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-03-2010 21:22 |
Επαγγελματικος προσανατολισμος... | Troublemaker | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 04-09-2009 12:11 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 11:47 |