![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δε μου άρεσε ο χαρακτηρισμός Ντινό... that's all !!
![]() Υπάρχουν Καλοί μου φίλοι μέσα στο φόρουμ που γράφουν 9 στις 10 λέξεις ανορθόγραφες... το θέωρήσα υποτιμητικό γι' αυτούς... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() spam off |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
....κι εδώ βλέπουμε τα μονοπάτια του μυαλού....
![]() ![]() ....πως με αφορμή ένα εμπρηστικό ποστ μπορεί να γίνει της Πόπης! ![]() ![]() ....συγγνώμη Πόπη! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
spam on Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ![]() spam off Πως λέμε spamgs!!!! Θυμηθήκαμε και τον γερολαδά... δεν μας έφτανε η τρόϊκα!!!! ![]() (δις)Ο άνθρωπος (doc) δείχνει ευγενής και δεν νομίζω να ήθελε πραγματικά να "λασπώσει" τον Δημήτρη (Arkas). Στο θέμα του "θέματος"... έ, καλά τώρα... έσταξε η ουρά του γαϊδάρου!!! Θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά κάλλιστα και οι διαχειριστές του φόρουμ μπορεί να το είδαν από άλλη οπτική... Το σημαντικότερο είναι ότι δεν παίζει "ban" και μπορούμε να αμπελοφιλοσοφούμε, όπως σωστά είπες. Λάθη δεν κάνει, μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα... εδώ όλο και κάτι κάνουν, για να μην πω πως δεν βάζουν #### κάτω!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ενέργειά σου συνάδελφε μοτοσυκλετιστή είναι πρόχειρη και εντελώς αχαρακτήριστη. Κανείς δεν είναι αλάθητος στις αποφάσεις του σαν manager ή διαχειριστής (μόνο όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη), αυτό δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να κατηγορείς προσωπικά τον Δημήτρη (Arka) με παρελθοντικές και εντελώς αβάσιμες πληροφορίες, ο οποίος έχει δώσει τον εαυτό του για την δημιουργία, την διατήρηση και την εύρυθμη λειτουργία αυτού του χώρου. Διατηρώ πάντως επιφυλάξεις και είμαι πολύ καχύποπτος με τα σχολιά σου, γιατί με την περισσή ευκολία που αδίκως κατηγόρησες τον Δημήτρη με την αντίστοιχη ευκολία ζήτησες συγνώμη, λίγο τηλεοπτικό παράθυρο μου θύμισαν όλα αυτά. Ελπίζω να κάνω λάθος και εύχομαι αυτή η αχαρακτήριστη ενέργεια σου να σταματήσει εδώ… μας φτάνουν όλα τα προβλήματα που μας έχει δημιουργήσει το άσχημο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας. Καλή εβδομάδα και καλούς δρόμους σε όλους μας!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
λοιπον για καθηστε φρονιμα ολοι σας γιατι θα τα παρω στο κρανιο και θα ανοιξω δικο μου φορουμ εδω στη σητεια!
![]() ![]() τον αρκα οπως και το νικο τους εχω γνωρισει και εχω να πω τα καλυτερα! |
|
|
|||
|
|||
|
What’s up Doc?
![]() Έπρεπε να το έχεις ‘δέσει’ καλύτερα το θέμα σου… Πολλά τα λάθη. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως. Μάθαμε το bmwbikers. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάλι θα διακινδυνεύσω ένα σχόλιο... Από που κι ως που "συνάδελφος" με κάποιον, μόνο και μόνο γιατί οδηγάει και μοτοσακό;;;; Δηλαδή είμαι συνάδελφος και με όσουν πλένουν με ηλ. πληντύριο, μαγειρεύουν με ηλ. κουζίνα ή και αερίου, σκουπίζουν με ηλ. σκούπα... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|