GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-10-2011, 16:43
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Εγώ θα το ξαναζεστάνω το φαϊ και κάντε ότι θέλετε...

Λοιπόν διάβαζα αυτό το thread:
http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...7%CF%82-24160/
...στο οποίο και θα έγραφα αν το προλάβαινα ξεκλείδωτο.

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με ότι είδα. Έχω δηλώσει πολύ ευαίσθητος σε τέτοια θέματα. Διαβάζοντας το αρχικό post του doc, είδα ότι είπε σωστά πράγματα, όπως τα είδε από την πλευρά του και αν κατάλαβα τον τόνο του με αυτό το "μούδιασμα αδρεναλίνης" του "γιατί ρε γμτ γιατί έτσι". Όσο προχώραγα και εγώ δεν κατάλαβα τον παραλληλισμό που δημιούργησε μεταξύ θέματος και Αρκά, αλλά τέσπα έχω μάθει να μη χάνω το δάσος λόγω του δέντρου.

Και το δάσος χάθηκε τελικά μέχρι και που το θέμα κλειδώθηκε.

Έγραψε ότι έγραψε, μερικοί το διάβασαν σωστά, μερικοί απάντησαν... οπαδικά (εκεί το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι κύριοι ΚΑΙ κυρίες...). Εντάξει ίσως είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος την Χ ετικέτα. Μου άρεσε η απάντηση ενός συνφορουμίτη που είπε "εγώ BMW έχω απλώς, δεν είμαι στρατιωτάκι κανενός" ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

Στο θέμα μου:
Ο Doc πέρα από τα λάθη του, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΕΝ απαντήθηκε (ενώ δημοσίως - καλώς- έθεσε θέματα). Δεν μου άρεσε καν που μετά από τα τηλεφωνήματα που ανταλλάξατε εκείνος έμαθε τα τι και πως, αλλά όλοι οι άλλοι όχι.
Εγώ παραμένω με την απορία γιατί σβήστηκε τέτοιο post; Μπορούμε να διαβάσουμε μια "επίσημη άλλη πλευρά" ή δεν κάνει; Και όχι δεν θέλω τηλεφώνημα, θέλω να γραφτεί και να μείνει.

Α και κάτι άλλο, στο forum που είναι mod ο Doc δεν θυμάμαι καν αν έχω γραφτεί (πιθανό να έχω γραφτεί) μια και είμαι σε δεκάδες (ίσως εκατοντάδες) forum και σε ελάχιστα τελικά έχω κάτσει. Άλλη φορά με πήρατε για τον George37 (!!!), για πολλά χαστούκια προσβόλα ο παραλληλισμός με αυτό το άτομο! Αυτό για να προλάβω να πω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Α και ελέφαντας να ήμουνα πάλι θα ήθελα κανονική αντιμετώπιση των λεγομένων μου, όχι "δογματικά" φιλτραρισμένες απαντήσεις (παράδειγμα και η φορά που "τόλμησα" να πω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙ μου είπε συνεργείο που έχει καλές σχέσεις με το forum - από λάθος τα είπαν, δεν ξέρω, αλλά πράγματι έτσι ειπώθηκε και κατεγράφη, μια και για λαδάκια που πήγα εκεί μου πήραν 6 ευρώ μόνο πράγμα που δεν το κρύβω και αυτό, γιατί δεν έχω κανένα λόγο).

Ευχαριστώ - φιλικά.

Νίκος Σαρδελιάνος

Last edited by NLS; 03-10-2011 at 16:47.
Παλιό 03-10-2011, 17:21
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Εγώ θα το ξαναζεστάνω το φαϊ και κάντε ότι θέλετε...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν διάβαζα αυτό το thread:
http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...7%CF%82-24160/
...στο οποίο και θα έγραφα αν το προλάβαινα ξεκλείδωτο.

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με ότι είδα. Έχω δηλώσει πολύ ευαίσθητος σε τέτοια θέματα. Διαβάζοντας το αρχικό post του doc, είδα ότι είπε σωστά πράγματα, όπως τα είδε από την πλευρά του και αν κατάλαβα τον τόνο του με αυτό το "μούδιασμα αδρεναλίνης" του "γιατί ρε γμτ γιατί έτσι". Όσο προχώραγα και εγώ δεν κατάλαβα τον παραλληλισμό που δημιούργησε μεταξύ θέματος και Αρκά, αλλά τέσπα έχω μάθει να μη χάνω το δάσος λόγω του δέντρου.

Και το δάσος χάθηκε τελικά μέχρι και που το θέμα κλειδώθηκε.

Έγραψε ότι έγραψε, μερικοί το διάβασαν σωστά, μερικοί απάντησαν... οπαδικά (εκεί το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι κύριοι ΚΑΙ κυρίες...). Εντάξει ίσως είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος την Χ ετικέτα. Μου άρεσε η απάντηση ενός συνφορουμίτη που είπε "εγώ BMW έχω απλώς, δεν είμαι στρατιωτάκι κανενός" ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

Στο θέμα μου:
Ο Doc πέρα από τα λάθη του, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΕΝ απαντήθηκε (ενώ δημοσίως - καλώς- έθεσε θέματα). Δεν μου άρεσε καν που μετά από τα τηλεφωνήματα που ανταλλάξατε εκείνος έμαθε τα τι και πως, αλλά όλοι οι άλλοι όχι.
Εγώ παραμένω με την απορία γιατί σβήστηκε τέτοιο post; Μπορούμε να διαβάσουμε μια "επίσημη άλλη πλευρά" ή δεν κάνει; Και όχι δεν θέλω τηλεφώνημα, θέλω να γραφτεί και να μείνει.

Α και κάτι άλλο, στο forum που είναι mod ο Doc δεν θυμάμαι καν αν έχω γραφτεί (πιθανό να έχω γραφτεί) μια και είμαι σε δεκάδες (ίσως εκατοντάδες) forum και σε ελάχιστα τελικά έχω κάτσει. Άλλη φορά με πήρατε για τον George37 (!!!), για πολλά χαστούκια προσβόλα ο παραλληλισμός με αυτό το άτομο! Αυτό για να προλάβω να πω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Α και ελέφαντας να ήμουνα πάλι θα ήθελα κανονική αντιμετώπιση των λεγομένων μου, όχι "δογματικά" φιλτραρισμένες απαντήσεις (παράδειγμα και η φορά που "τόλμησα" να πω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙ μου είπε συνεργείο που έχει καλές σχέσεις με το forum - από λάθος τα είπαν, δεν ξέρω, αλλά πράγματι έτσι ειπώθηκε και κατεγράφη, μια και για λαδάκια που πήγα εκεί μου πήραν 6 ευρώ μόνο πράγμα που δεν το κρύβω και αυτό, γιατί δεν έχω κανένα λόγο).

Ευχαριστώ - φιλικά.

Νίκος Σαρδελιάνος
Ο συντακτης του θεματος που αναφερεις ζητησε μονος του να κλειδωθει το θεμα φιλε Νικο!
Περιεγραψε επισης με τον πιο σαφη τροπο στο τελευταιο του ποστ οτι το θεμα με την μη-ανακοινωση οφειλεται σε α-συννενοησια.
Ειναι η στιγμη που πρεπει να σεβαστουμε ολοι αυτο που ζητει ο ιδιος και να συνεχισουμε τις βολτες για να μαυρισουν τα λαδακια μας και να γελασουν τα χειλακια μας
Και να ξερεις πως κανεις δε χαρηκε με αυτο που ειδε σε αυτο το θεμα...

Last edited by paschalis; 03-10-2011 at 17:23.
Παλιό 03-10-2011, 17:42
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Εγώ θα το ξαναζεστάνω το φαϊ και κάντε ότι θέλετε...

Noμίζω πως το θέμα έκλεισε φυσιολογικά, αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις. O Doc ο ίδιος έκλεισε το θέμα! Να ξαναμασάμε τα ίδια, νομίζω ότι είναι περιττό. Ίσως μας λείπουν χιλιόμετρα, καμμιά εκδρομούλα να ξεθολώσει λίγο το μυαλό μας! Καλό είναι να σκεφτόμαστε που θα πάμε κι όχι να γκρινιάζουμε....
Νικόλα, θα χαρούμε να σε δούμε να ταξιδεύεις δίπλα μας σε κάποια εκδρομή!

Jefe
Κλειστό θέμα

Κανόνες καταχώρησης