![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σε σπρώξουμε σου λέω, με τα αναξιόπιστα… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι η προεργασια εξαντληθηκε...τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από ότι φαίνεται μάλλον δεν εξαντλήθηκε. Θέλει κι άλλο. Δεν ξέρω τι… εγώ ακολουθώ το ένστικτό μου πάντως. Ίσως και την μύτη μου. Εκεί προς Δεκέμβρη μυρίζει το αίμα, που θες. |
|
|||
|
|||
![]() bmw και πίσω μου ποτέ. Προτιμώ την αυτοκτονία απο την ατίμωση φίλε............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
είναι γεγονός ότι υπάρχουν θρασύτατα καλόπαιδα που έχουν τη γλώσσα μεγαλύτερη από το πουλί τους γιατί δεν έχουν το τσαγανό για τα περαιτέρω... θα περάσουμε σταδιακά τη σημερινή κατάσταση και έπεται συνέχεια έχεις δίκιο CKK, τα πρώτα δείγματα υπάρχουν και σε λίγο που θα ξύνουμε (και) τον πάτο του βαρελιού (βλ. παλαιότερο thread), θα δούμε τις αντοχές του καθενός μας... πίσω από τη ταμιακή είμαι και εγώ άντρας....στον αναπαυτικό καναπέ μου κάνω την επανάστασή μου... όμως... είμαι πλέον εξοργισμένος από τη συνεχή κοροιδία, νιώθω προδομένος και όταν νιώθω ότι απειλούμαι γίνομαι απόλυτα μη προβλέψιμος....έως επικίνδυνος αναμένω με ανυπομονησία τον Δεκέμβρη "σου"..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άαααααλαααα της επανάστασης!!!!!!!
παραγγελιά... Last edited by yannis; 03-10-2011 at 20:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρεις το "πατάκι";;; Κι αν μείνεις και θέλεις σπρώξιμο για πολύ, πώς το κάνεις;;;;
Η μηχανή που δουλεύει λίγο πίσω και στο αριστερό σου πλάι. Το πόδι του αναβάτη της στο αριστερό σου πατάκι.... και σε σπρώχνει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Εννοείται ότι χρειάζεται φίλος με 2η μοτό.... Την Africa την έχω πάει Άλιμο - Περιστέρι έτσι και με έσπρωχνε παπί. Μια πορεία δε θα βγάλουμε με το Napgeo και το ΝΤ του;;;; Άλλο θέλουμε για να κατέβουμε πορεία!!!! Τα είπαμε πριν... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι ορισμοί του καλού μοτοσικλετιστή: | adventure | Διάφορα | 18 | 31-08-2011 18:58 |
Αγοράζοντας μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 07-06-2010 00:07 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας μέρος Γ...... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 09-08-2009 12:33 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας ,Mέρος β....... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 02-08-2009 13:13 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας , μέρος Α..!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 25-07-2009 15:39 |