![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σειρά Orinjen ή Acana πιστεύω από τις κορυφαίες.
Last edited by aeriko; 04-10-2011 at 12:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Ανάλογα τον σκύλο βασικά.
Εμένα με Acana είχε προβλήματα με διάρροιες κλπ. Μετά απο πολλύ ψάξιμο αυτή τη στιγμή δίνω Orijen 6 Fish και πάει καλα (bull Terrier έχω). ότι και να πάρεις δώσε λίγο και πρόσεχε για σημάδια...δυσπεψίας - διάρροιας κλπ, μην κάνεις την πατάτα που έκανα έγω και πήρα 13 κιλο απο την αρχή και το πέταξα στα αδέσποτα. πάρε μικρές συσκευασέιες ...δοκίμασε και μετά μεγάλη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτά τα ολίγα |
|
|||
|
|||
![]()
Εφ όσον του κάθεται καλά και το σκυλί είναι σε καλή κατάσταση,δηλαδή καλό στομάχι, όχι διάρροιες, όχι αέρια, δεν μυρίζει το χνώτο, τρίχωμα καλό και όρεξη για δραστηριότητες τότε συνέχισε άφοβα. Προσωπικά τραβήχτηκα πολύ για να βρώ την κατάλληλη τροφή και να καταλήξω στην acana grassland. Τους κτηνιάτρους (ας με συγχωρέσουν πιθανά μέλη του φόρουμ) δεν τους εμπιστεύομαι σε θέματα επιλογής τροφών.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κανά παϊδάκι παίζει...??? ![]() Οι τούρκοι στην Γερμανία, ακόμη και σήμερα, τρώνε σκυλοτροφές για οικονομία. Επίσης πριν χρόνια είχα 5 λυκόσκυλα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Τους μαγείρευα σε 28άρα κατσαρόλα. Μπήκε μια μέρα η αδελφή της γυναίκας μου – έφαγε – και όχι μόνο της άρεσε, αλλά μου ζήτησε και την συνταγή. Όταν κατάλαβε… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ έχω πάψει το ωμό, λόγω ευκοιλιότητας. Πού και πού σπάνια. Να πεθάνω σου λέω… ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άρθρο 99 και για το e-Shop.gr | frits | Επικαιρότητα | 21 | 24-06-2011 22:00 |
M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 21:59 |
on line shop tei.....de ??? | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 29-12-2009 22:04 |