![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλαρακια, εχω μια R 1200 ADV 09 μοντελο γκρι, εχω βαψει τα καπακια των κυλινδρων μαυρα και σκευτομαι να την κανω ολη μαυρο ματ, τι γνωμη εχετε? Να βαψω και τα καγκελα ολα μαυρα? Εχω βαλει την φιμε ζελατινα και θελω να βγαλω τα πισω καγκελα των βαλιτσων. Καθε αποψη δεκτη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη ειμαι και εγω σε σκεψη θα ελεγα ασπρη με μαυρα καγκελα!!φιμε ζελατινα μαυρες χουφτες και bagster στο ντεποζιτο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ολα μαυρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα κατραμι μαυρα κανταααα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραό το άσπρο αλλά λερώνεται εύκολα...κόκκινο ή γκρι για εμένα
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να τη κάνεις άσπρο ματ η γυαλιστερό χωρίς πέρλα!
Ολα τα ματ αν γίνουν μικρογρατζουνιες δε γυαλίζονται με αλοιφή και ειδικά το μαύρο ματ λερωνει και πολύ εύκολα! ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΒΑΦΕΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΐΑ |
|
|||
|
|||
![]()
παρε μερικες ιδεες
ImageShack Album - 15 images |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την φοροκάρτα | frits | Επικαιρότητα | 3 | 03-10-2011 22:42 |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 22:07 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 12:52 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 19:45 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 00:38 |