![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν παιδιά για να σας κατατοπίσω λίγο για το που βρίσκεται η ταβέρνα. Δυστυχώς η Λάρισα είναι αρκετά μπέρδεμα με τους δρόμους λόγω του ότι έχει πολλούς πεζόδρομους στο κέντρο... Θα ρωτήσετε για να φτάσετε στην ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (σχετικά κοντά στη πλατεία ταχυδρομείου). Παρκάρετε όπου βρείτε, και ρωτήστε στη πλατεία (στη τρίγωνη) που βρίσκεται το ΠΙΘΑΡΙ. Πιστεύω να μη δυσκολευτείτε... Για οτιδήποτε το τηλέφωνό μου είναι 6937-114049
Ξαναγράφω τη διεύθυνση του πιθαριού. Ασκληπιού 40. Καλή αντάμωση!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αντε έλα μια γκιαζιά είναι. Και που 'σαι, για φέρε και την τσικουδουδιά που έμεινε.....![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Και πάνω απ' όλα η Θεσσαλική παρέα είναι αυτή που μετράει
σ' αυτή τη μάζωξη !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() :sm5:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είδες Δημητράκο όσο ανηφορίζεις αλλάζει ο αέρας οι άνθρωποι... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά καλά να περάσετε!!Πάντα τέτοια!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω ετοιμος ειμαι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα θα την βολεψω με κανα δυο σουβλακια μεχρη το βραδυ.............και μετα ΑΑΑΑΙΙΙΙΙΝΝΝΝΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕ![]() ![]() οι σοδες
|
|
|
|||
|
|||
|
Κύριε Ντινόπουλε, μην μιλάς πολύ εσύ, γιατί στην έχουμε φυλεγμένη για την Δροσοσταλιά στην Λίμνη Σμοκόβου (Βλεπε παραγρ. ΣΟΪ) Και να ξέρεις, μόλις κανονίσεις με το σόϊ, θα οργανώσω ΜΕGΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ εις Σμόκοβο.!!!! ![]() ![]() ![]() Και για όσους δεν ξέρουν, ο Κωστάκης έχει θεία στην Λίμνη Σμοκόβου, με ταβερνείο-ψησταριά σε καταπληκτικη θέση με εξαίσια θέα..!!!! ![]() ![]() Ομόρφες στιγμές το καλοκαίρι.... Με εξαιρετική θέα... Λίμνη Σμοκόβου.. ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ..!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..Ορεινή Πινδος με σκηνακι, κέφι...και μπόλικο adventure" | xurxes | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 163 | 05-05-2012 20:24 |
| δεξί καπάκι κυλίνδρων R1150GS... | MIKEVIII | Ζήτηση | 5 | 30-08-2011 09:03 |
| Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
| Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 14:20 |
| Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 25-02-2010 11:17 |