![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που ξέχασα να γράψω πριν είναι ότι σε περίπτωση απεργίας των ελεγκτών οι πτήσεις που γίνονται κατ'εξαίρεση είναι οι VIP (δηλαδή και πολιτικών),στρατιωτικές και νοσοκομειακές (δηλαδή αεροκομιδές ασθενών)
Σχετικά με τις άδειες γυναικών ΔΥ ισχύει 2 μήνες πριν την πιθανή ημερομηνία γέννας,3 μήνες μετά ,και κατόπιν επιλέγουν 9 μήνες άδειας ή μειωμένο ωράριο για 4 χρόνια . Η διαφορά με τον ιδιωτικό τομέα οφείλεται στο διαφορετικό ταμείο.Δημόσιο-ΙΚα κ.λ.π. Το θέμα είναι όπως λέει και ο τενίστας ![]() Δεν θα μιλήσω για τους ελεγκτές γιατί δεν είναι η δουλειά μου (όποιος θέλει ας έρθει μαζί μου να δει το περιβάλλον εργασίας τους) θα μιλήσω για μένα που υποστηρίζω σε 24ωρη βάρδια και Κυριακές καιι αργίες και βράδυα το σύστημα τηλεπικοινωνιών .Το σύστημα με το οποίο έχουν επικοινωνία οι ελεγκτές με τα αεροπλάνα σε όλο τον ελληνικό εναέριο χώρο.Αυτό το σύστημα μου πήρε πάνω από 10 χρόνια για να πω ότι το ξέρω και μπορώ να το υποστηρίξω .Το οποίο σημαίνει 10 χρόνια διάβασμα και εξάσκηση και μόλις το μαθαίνω αλλάζει και πάλι από την αρχή. Το σύστημα το οποίο αν πέσει καταλαβαίνετε τι γίνεται στον αέρα.Το σύστημα αυτό πρέπει να το επαναφέρουμε σε λίγα λεπτά οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει και στο ενδιάμεσο να δώσουμε εναλλακτική λύση επικοινωνίας σε 30 ελεγκτές περίπου και σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδος.Και είμαστε βάρδια 2 ατόμων . Παρόλο που μου κόβουν το μισθό μου 50% δεν μιλάω ούτε ζητάω να φύγω από αυτή τη θέση για κάποιο γκισέ γιατί είμαι ΗΘΙΚΟΣ παρόλο που επέλεξα το δημόσιο να δουλέψω Γιατί όταν ορκίστηκα δεχθηκα το ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΩ 24ΩΡΕς ΤΟ 24ΩΡΟ και αυτό το τιμώ μέχρι σήμερα Σημείωση ότι έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα πριν και ότι διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ 2 φορές στο δημόσιο και πήγα σε νησιά 5 χρόνια όταν άλλοι συμφοιτητές μου δεν δέχονταν να πάνε εκτός κατοικίας των γονιών τους. Οπότε πάρτε το αεροπλάνο άφοβα και όταν μετά την καθυστέρηση πετάξετε να είστε σίγουροι ότι όταν οι ελεγκτές σας έχουν στο τομέα ευθύνης τους σας υπολογίζουν σαν ζωντανές ψυχές που πρέπει να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους και όχι σαν μία πτήση ακόμα που θα τους αυξήσει το εισόδημα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το "κατεστημενο" στην Ελλαδα ειναι το Δημοσιο...αν τελειωσουν με αυτο...τοτε ο Ιδιωτικος τομεας θα ειναι πανευκολος...ηδη η κατασταση στον Ιδιωτικο τομεα εχει φτασει στο απροχωριτο για πολλους εργαζομενους... οταν παρει το σπιτι του γειτονα φωτια...θα παρει και το δικο σου... σε ενα πολεμο (γιατι πολεμο εχουμε απλα δεν το λεμε) πρεπει προτιστος να γνωριζεις ποιος ειναι ο εχθρος σου...και δεν νομιζω οτι εχθρος μας αυτη την στιγμη ειναι ο ΔΥ ή ο ΙΥ ή ή ή.... Last edited by asotosios; 07-10-2011 at 13:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Κοντεύουμε να το χάσουμε τελείως μου φαίνεται!
Ξυπνήστε!!!! Παίζουμε το ελεεινό παιχνίδι τους! Αν είναι δυνατόν το 5% των ΔΥ να είναι ηθικοί, οι υπόλοιποι είναι ανήθικοι;! Πόσο είναι το ποσοστό των ανήθικων γιατρών, δικηγόρων, εμπόρων, ΙΥ; Μη που πει κανείς ότι οι ΙΥ είναι όλοι ηθικοί! Πόσοι φέρνουν όσα πρέπει ώστε να δικαιολογήσουν τον όποιο μισθό παίρνουν; Ολοι; Δεν νομίζω Τάκη!!! Για να μην πω για εκείνους που δαγκώνουν το χέρι που τους ταϊζει! Οταν άλλαξα ΔΟΥ πήρα 13 υπογραφές. Φταίει ο ΔΥ γι' αυτό ή το σύστημα που για να δικαολογήσει την ύπαρξη όλων των υπαλλήλων μας έχει μαμήσει στη γραφειοκρατία; Ας μας πουν όσοι θέλουν να στείλουν ακόμη μερικές δεκάδες χιλιάδες στην ανεργία που ακριβώς θα απασχοληθούν όλοι αυτοί; Οι οικογένειές τους; Γιατί πολλοί απο εμάς προτίμησαν τον ιδιωτικό τομέα; Με την προσδοκία του κέρδους φυσικά, επειδή δε μας "άρεσε" το πεπερασμένο του δημοσίου. Δε σημαίνει όμως ότι οι ΔΥ είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους άχρηστοι, ανίκανοι, διεφθαρμένοι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απλά να ξυπνήσουμε επιτέλους, να μην τους κάνουμε το χατήρι! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω με την άποψή σου όμως εκεί που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω...."πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο" μου πετάς ένα restart και με μπλοκάρεις ![]() έχω την εντύπωση πως όλοι αυτό το restart θέλουν αλλά δεν ξέρουν πως μπορεί να γίνει... χωρίς να θέλω να σε βάζω να γράφεις σεντόνια, τι θα έκανες εσύ ας πούμε με τους 200 χιλιάδες ΔΥ ή πως θα το προχώραγες |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Γιατί έκανες πέντε φορές αίτηση να καταταγείς στο Δημόσιο και σε απέριψαν .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]()
Οι μανάδες Ι.Υ. δεν έχουν μόνο 2 μήνες άδεια που το είδες γιατί η γυναίκα μου είναι στην Alpha και πήρε 4 μήνες και έβαλε και κάτι αναρρωτικές απο το ΙΚΑ όπως κάνουν σχεδόν όλες (το ίδιο και η κουμπάρα μας στην intralot). Δεν νομίζω οτι είναι τόσο αγγελικά πλασμένα στον Ιδιωτικό τομέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεφυγαμεεεεεε..........
![]() Ξέρουμε όλοι την πραγματικότητα ,για την κατάντια του τόπου..... Έχουμε ΌΛΟΙ ευθύνη και είναι πολυ άσχημο να αρχίσουμε να την πέφτουμε ο ένας στον άλλον.... Θα ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε την οργή και τον θυμό.....για την ημέρα των εκλογών... ![]() |
![]() |
|
|