![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια μεγάλη καλημέρα απο την ηλιόλουστη Κηφισιά.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλημέρα Γιωτί ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα δεν είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σήμερα
![]() Καλημέρα σε όλες και όλους............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πεινά κανείς έμπορος να του πάω κουλούρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Φεύγω γιατί όσο κάθομαι εδώ, (στο μαγαζί μου), περνάνε γνωστοί και μου λένε να πάμε να "κτυπήσουμε¨κανένα τσίπουρο..!!! Αλλα εγώ βράχος.... ![]() ![]() Θέλω να έχω καβάτζα το βράδυ, γιατί "παίζω" εκτός έδρας (Λάρισα) και πρέπει να είμαι φορμάτος!!! ![]() ![]() Γι' αυτό το μεσημεράκι έχει μόνο μακαρονάκια με ελαφριά σαλτσούλα!!! ![]() Και ένα, δύο ποτηράκια ... ![]() Καλό μεσημέρι σε όλους και καλή όρεξη φίλοι μου....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης . Καλά να περάσεις..............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλο μεσημερι και καλη ορεξη στους νηστικους.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μεσημέρι παρεούλα
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 174 | 23-10-2010 03:40 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 30 Οκτωβρίου '09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 79 | 31-10-2009 02:37 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Παρασκευη 16 Οκτωμβρίου | Kwstas_kef | Μια καλημέρα είναι αυτή | 90 | 17-10-2009 01:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 9 Οκτωβρίου '09 !!! | georgekostas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 63 | 10-10-2009 03:55 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 2 Οκτωβρίου '09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 66 | 03-10-2009 04:50 |