GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Πολιτισμός

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 07-10-2011, 23:23
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Αξιοπρέπεια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από XCHALLENGE Εμφάνιση μηνυμάτων
o.k. το τραβηξα λιγο στα ακρα απλα για να δωσω εμφαση στο πως βλεπω τα παραγματα... απλα το θεμα ''αξιοπρεπεια'' με απασχολει εντονα τελευταια ιδιως στον εργασιακο τομεα ( προσωπικο αλλα και σε παρα πολλες εταιριες/πελατες ). συχαινομαι το μοτο που βλεπω να κυριαρχει στο ονομα της κρισης που λεει '' τη δουλιτσα μου να εχω και ας μειωθει ο μισθος/υπερωρια/προσωπικοτητα/αξιοπρεπεια να διωξουν τον συναδελφο πρωτα κι οχι εμενα απλα ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ...και μη μιλας, μη λες τιποτα μην χασω την δουλεια μου κι αν χρειαστει να σκυψω ΘΑ σκυψω και θα τα κατεβασω απλα την δουλιτσα μου να εχω...''

Τα λεμε...

Μα τότε;;;;;;

Αν σκέφτονται έτσι, επειδή νοιώθουν και μάλλον είναι αδύναμοι;;;;
Αν σκέφτονται έτσι, επειδή το ένστικτο της αυτοσυντήρησης τους οδηγεί εκεί;;;;
Αν δεν σκέφτονται έτσι, απλά επειδή δεν συμφωνούν μαζί σου, εσύ τους νομίζεις "προσκυνημένους";;;
Αν η πλειοψηφία του τόπου είναι "προσκυνημένοι", τότε γιατί να του άξιζε καλύτερη μοίρα;;;;
Αν όταν παλιότερα οι τότε διαφωνούντες φώναζαν "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα περίμενε τη σειρά σου", γιατί οι τότε "περήφανοι" κοίταζαν απλά να βολευτούν;;;;;
Τα ερωτήματα μπορούν να αναβλύζουν συνεχώς ανάλογα την σκέψη και την οπτική γωνία καθενός.
Ας πούμε η δική μου γνώμη είναι πως αυτοί που φωνάζουν σε λάθος στιγμή, κάνουν μεγαλύτερο κακό και εξυπηρετούν άθελά τους επιδιώξεις ξένες προς τα συμφέροντά μας. Δυστυχώς, επειδή ζω ΚΑΙ εγώ εδώ, υπάρχει κίνδυνος με την ανωριμότητα τους να κάψουν και μένα.
Να σχολιάσουμε ποιοί είναι ανώριμοι?!?!?!
Αυτοί που στα γήπεδα ζητωκραύγαζαν την χούντα.
Οι ίδιοι που το '74, αποθέωναν τον Καραμανλή και το '81 τον Παπανδρέου.
Και είναι πάλι οι ίδιοι που έλεγαν "γκράτσια κοσκώτα" μέχρι το '89 που πάλι άλλαξαν, για να ξαναλλάξουν το '93, το '95... που τα "έσπρωχναν" στον "σοφοκλή" για να τζογάρουν και όταν οι γάτες τους τα έφαγαν, θυμήθηκαν να γίνουν έντιμοι. Οι ίδιοι που τόσα χρόνια εθελοτυφλούν ζώντας με δανεικά και όταν παρακαλάνε να τους δανείσουν πάλι, από πάνω βρίζουν αυτούς που παρακαλάνε!!!! Γιατί τότε θυμήθηκαν πως ίσως είναι χριστιανοί και πρέπει όποιος έχει 2 χιτώνες να τους δώσει τζάμπα τον ένα!!!!!
Δεν λέω πως είσαι εσύ ή ο φίλος παραδίπλα ή εγώ... αλλά για να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση ο τόπος, δεν μπορούν να φταίνε άλλοι από την πλειοψηφία. Ούτε συμφωνώ με τα σχόλια "θέλουν να μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας"...

Ουφ... έπηξα τόση ώρα στο λαπτοπ!!!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης