![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα συμφοριτες,απο καιρο που χα διαβασει για την εκδρομουλα στο ξυλοκαστρο ειχα χαρει και ελεγα οτι θα σας γνωριζα απο κοντα αλλα η καντεμια ηρθε και μας εχουν καλεσει σε βαφτησια στην αθηνα και πρεπει να παμε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίταξα και εγώ καιρό και έλεγα να το ακυρώσω αλλά από ότι βλέπω οι περισσότεροι θα έρθουν και με βροχή. Οπότε θα έρθω και εγώ μονός.
|
|
|||
|
|||
![]()
Προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή
γιατι θέλει η μηχανή μου πλύσιμο.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά λόγω του ότι με ξανά θυμήθηκε ο ίλιγγος δεν θα έρθουμε μαζί σας.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ακυρο, παιδια απο εμενα,
αποφευγω να οδηγω με βροχη στην Ελλαδα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Mε τους δρομους που εχουμε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα να με συχωρέσετε. με 15 ευρώ στην τσέπη ούτε για βενζίνες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quoteskippybi εμένα να με συχωρέσετε. με 15 ευρώ στην τσέπη ούτε για βενζίνες...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() και μετά τον τάδε για να κεράσει καφέ και τον άλλον για να κεράσει στο φαγητό... άσε θέλω να έχω δικαίωμα να γράφω στο νήμα της Σοφίας τουλάχιστον ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 14:18 |
«Καμπάνα» για την πρόκληση της Ντιναμό | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 22-03-2011 21:24 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |