![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάποιος να μας πει πιο αρχειο να κατεβασουμε μπας και το αναβαθμισουμε το ΣΚ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν οι φωτο που υποσχεθηκα
Επειδη δεν μου αρεσε στο σημειο κοντα στο καθρεπτη εκανα μια τροποποιηση της μαμα βασης και του αλλαξα θεση ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο φαινετε αν δεν βαζεις τανκμπαγκ
αν δεν βρηκες ακρη με τα αρχεια, στειλε πμ στον Φίλλιπο αν εχει τον χρονο να σου στειλει 1-2 sd cards κ θα εχεις πολυ προχω εργαλειο, οταν ειδα το δικο του το καλοκαιρι μου πεσανε τα σαγονια! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ενδιαφερων. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το Bluetooth δεν ειναι διζωνικο. Να εχω δηλαδη και το κρανος και το κινητο συνδεδεμενο με το gps.
Αληθεια δεν ειπε κανεις mp3 παιζει???? Ειμαι ενα βημα πριν το παραγγειλω!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστω για την ενημερωση θα στειλω πμ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αμορτισέρ τιμονιού είναι το χρυσαφή τσιμπιρδώνη στην τιμονόπλακα? Αν δώσε μας παραπάνω πληροφορίες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πουλαω το δικο μου γιατι βρηκα κατι καλυτερο να παρω ειναι κομπλε εχει τα παντα στο κουτι του και απο χαρτες στην μνημη του και σε μια sd εχει
-igo -ndrive -dest7 -dest9 -ndrive -don't panic ολους σε εικονιδια στην αρχικη οθονη ωστε να επιλεγεις αυτον πιου θες αμμεσα ΤΙΜΗ 70€ επικοινωνια με πμ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ (αν προλαβει) Last edited by GAGARIN; 09-10-2011 at 21:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Stabilizer ειναι ... Ρυθμιζεις την σκληροτητα του τιμονιου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε συνδυασμό με αλλαγή μπροστινού ελατηρίου εχεις ενα εντελώς διαφορετικό μπροστινό απο οτι πριν.
Τελος τα κοσκινισματα που ειχα πανω απο τα 120χλμ, τα χαζα βυθισματα κλπ. Τωρα το μπροστινο ειναι πιο στιβαρο και πιο σταθερο. Στο χωμα ομως ειναι εκει που βλεπεις την διαφορα. |
![]() |
|
|