![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας μόνος γιατι φοβάμαι ότι αν ρίξει καρέκλες η γυναίκα μου δε θα ανεβεί Ξανα ποτε στη μηχανη και καταλαβαίνετε όλοι οι παντρεμένοι Από μουρμουρα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοντομανικο...οκ
βερμουδα...οκ κρανακι τυπου jet... ok αθλητικα πα######κια..οκ λαδακι στο κινητηρα οκ ΝΟΜΙΖΩ ειμαι ετοιμος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για μπανιο πας ...................................αλλα μαλλον ναι εεεεε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακυρος ο mits πεστε οτι φοβατε τις αστραπες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών στη συνάντηση αυτή και ο λόγος είναι οι κακές καιρικές συνθήκες που αν μη τι άλλο δεν θα ευχαριστηθούμε την βόλτα εγώ και η γυναίκα μου μιας και το είχαμε δει διαφορετικά για να περάσει η ώρα μας μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας κάνοντας βολτίτσα στα πέριξ σε μια ηλιόλουστη μέρα και να το ευχαριστηθούμε σαν έξοδο . Επιφυλάσσομαι σε κάποια άλλη εκδρομή που θα ανέβει να δώσουμε το παρών θεού θέλοντος καιρού επιτρέποντος . Να περάσετε καλά όσα παιδιά δώσετε το παρών στο ξυλόκαστρο . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμμμ ...μας τα χαλασε λιιιιιγο ο καιρος..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 50 CC φταινε......
![]() ![]() ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 14:18 |
«Καμπάνα» για την πρόκληση της Ντιναμό | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 22-03-2011 21:24 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |