![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτον παλι που τον βαζεις !!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γι' αυτό ήσουνα ζωηρός στον καφέ. Είχες χορτάσει ύπνο
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραία η εκδρομούλα ειδικά το κατέβα μέτραγε πολύ με τα εργαλεία σε σχηματισμό να κάνουν παρέλαση! Στο ανέβα χαθήκαμε λίγο ελέο καιρού και βροχής αλλά δεν πειράζει σημασία έχει οτι γυρίσαμε όλοι στεγνοί (οι περισσότεροι) αλλά γεμάτοι και χορτάτοι! ![]() ![]() Η ατάκα μοτό που άκουσα από φίλο και μου έμεινε:....ο πλούτος μετρίεται στον χρόνο που διαθέτεις για εσένα και όχι στα χρήματα τα οποία είναι χρήσιμα μόνο αν μπορείς να αγοράζεις χρόνο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους! Έχω φτάσει και εγώ, όλα καλά!
Πράγματι ήταν και πάλι μία πολύ όμορφη βόλτα! Πολλά μπράβο και ευχαριστώ στον Θανάση και στον Παναγιώτη... ... και φυσικά και σε όλη την παρέα! ![]() ... που έδωσαν το παρόν παρόλο που οι προβλέψεις ήταν ... βροχερές! Περάσαμε πολύ ωραία! ![]() ... και στην επόμενη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Επέστρεψα και εγω εδώ και ώρα με ανάμεικτα συναισθήματα.
Στεναχωρήθηκα να πω την αλήθεια που δεν έβρεχε από το πρωί αλλά αυτά έχει ζωή. Το φαγητό ήταν παραπάνω από αρκετό. Αρκετά καλό Η παρέα όμως όπως πάντα φοβερή και με νέες προσθήκες Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά θανάση (jefe) και Παναγιώτη (panagiotis.farmer) για την οργάνωση και την φιλοξενία. Να το επαναλάβουμε, ήταν απλό στην εκτέλεση, αλλά πολύ ουσιαστικό Επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς μου, όσους πίστεψαν σε μένα, τον ατζέντη μου, και το αφεντικό μου που με σκληραγωγεί για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Να ευχαριστήσω τέλος, τη χοντρή που με πήγε και με έφερε, τη φωτογραφική μου μηχανή που με ανέχεται ως άσχετο φωτογράφο, τα αδιάβροχα μου που με κράτησαν στεγνό...και τέλος τον κύριο στο εστιατόριο για τις πολύτιμες συμβουλές ως προς τις γαστρονομικές μας απολαύσεις. Θα επανέλθω με φωτορεπορτάζ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το ξέρετε ότι είμαι πολυ προσεκτικός όταν με ακολουθούν πιο αργά μοτοσακό ,με οδηγούς που κοιμούνται στα τεποζιτα.....
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 15:18 |
| «Καμπάνα» για την πρόκληση της Ντιναμό | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 22-03-2011 22:24 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |