![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Φταίμε όλοι που ψηφίζουμε κάθε τέσσερα χρόνια.....αυτούς που κυβερνούν(με πρώτο εμένα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ με το ότι φταίμε που ΤΟΥΣ ψηφίζουμε και όχι με το οτι φταίμε που ψηφίζουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλαράκια κι εγώ στον ιδιωτικό τομέα δουλεύω και δεν χρειάστηκε υπουργική απόφαση για να μου κόψουν τα εκτος έδρας υπερωρίες αργίες κτλ απλά το έκαναν οποτε τώρα θα μου κόψουν και το 25% θα πέσω στα 7 κατοστάρικα και άμα θέλω σωστός/////// και γυρνάω όλη την Ελλάδα τζάμπα, έτσι έχω να δω το σπίτι μου 3 εβδομάδες και περνάω τέλεια.
Last edited by nikos-x; 11-10-2011 at 16:34. Λόγος: μετατροπής από Greeklish σε Ελληνικά |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
α ρε Μάριε.... καλή δύναμη αδερφέ!
|
|
|
|||
|
|||
|
όπως το είπε Παναγιώτη ... και όπως είπες προχθές,ο καθένας κρίνεται απο τα γραπτά του.. υπάρχουν και περιπτώσεις που περισσεύει η συναισθηματική φόρτιση...(καλά τόπα?? )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δηλαδή τι εννοείς? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
"Αγαπητοί Συνάδελφοι Σας ενημερώνουμε ότι η μισθοδοσία του Ιουλίου έχει υπολογιστεί, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις που ορίζει ο νέος νόμος, Ν.3896/2011, βάσει των οποίων προκύπτουν οι εξής αλλαγές στην φορολογία εισοδήματος ..... ..... ..... .... Οι παραπάνω διατάξεις του νέου νόμου έχουν αναδρομική ισχύ από 01/01/2011 και εφαρμογή από 01/07/2011, συνεπώς με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης που θα υποβληθεί για το έτος 2011, θα προκύψουν κάποιες διαφορές, ανάλογα με τις αποδοχές και τα λοιπά εισοδήματα του κάθε μισθωτού. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι από 01/08/2011 αυξάνονται κατά 0,5% οι ασφαλιστικές εισφορές του ασφαλισμένου και αντίστοιχα του εργοδότη στο ΙΚΑ. Το συνολικό ποσοστό της αύξησης 1% θα ενισχύσει τον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ." Για την Ιστορία 1/7 ψηφίστηκε ο νόμος και ίσως να είναι ο μοναδικός νόμος που εφαρμόστηκε τόσο γρήγορα!!!! Σε mail μας ήρθε....ούτε απεργήσαμε, ούτε προκαλέσαμε πρόβλημα στον κόσμο, γιατί έτσι είναι ο ιδ. τομέας ... είπαμε ευχαριστώ που δεν χάσαμε τη δουλειά μας και συνεχίζουμε |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέες μειωμένες τιμές στην ομαδική ελαστικών !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 13 | 29-04-2011 00:55 |
| Συνδικαλίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις | napgeo | Επικαιρότητα | 20 | 19-02-2011 01:05 |
| Αντισυνταγματική η μείωση μισθών και συντάξεων | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 04-10-2010 10:57 |
| Εμεις οι παλιοναυτικοι..... | BOXER | Ανέκδοτα | 14 | 24-03-2010 03:24 |
| Βιογραφικο σημειωμα | georgekostas | Χιούμορ | 1 | 27-05-2009 16:02 |