![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρε Γιάννη μου,
ο ασφαλιστής είναι το ίδιο απαραίτητος με το γιατρό ! Στην, ο μη γένοιτο στραβή, ποιον θα καλέσεις, την .....τηλεφωνήτρια; Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί Δημήτρη; Ο ασφαλιστής θα πάει το όχημα στο συνεργείο;
Που είναι η χρησιμότητά του; Είχα για 10 χρόνια μιά ασφάλιση ζωής και τη μοναδική φορά που με πήραν τηλέφωνο ήταν όταν ήθελαν να με βάλουν να αλλάξω από σταθερό επιτόκιο σε αμοιβαίο κεφάλαιο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιός ο λόγος να σε παίρνει τηλ η ασφαλιστική? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων, τώρα τις διέκοψα όλες μιά και δε μπορώ πλέον να τις πληρώνω. Δυστυχώς δε μπορώ να ξεφορτωθώ το αυτοκίνητο πιά. Ασε βέβαια που σε λίγο θα τα κινούμε μόνο σε έκτακτη ανάγκη. ![]() Πάω τώρα για δουλειά. Το ότι δεν πληρώνει πιά σχεδόν κανείς είναι άλλη ιστορία φυσικά! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασφαλίστηκα με "anytime" της Interamerican τόσο στο αυτ/το όσο και στις μοτό. Είμαι επόλυτα ευχαριστημένος γι' αυτά που πλήρωσα.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιβαρύνομαι στο ασφάλιστρο την όποια μεσιτεία του ασφαλιστή για τις ίδιες ακριβώς καλύψεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο καλός ασφαλιστής φαίνεται στη ζημιά. Όταν λοιπόν καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στον να έχεις ασφαλιστή και στο να έχεις μια online ασφάλιση θα είναι αργά.
|
|
|
|||
|
|||
|
σου εύχομαι να μην χρειασθεί να το ανακαλύψεις γιατί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειδικά για το Anytime επειδή όπως είπα ξα΄να...ήμουν ασφαλιστής κάποτε, όταν ξεκίνησε μέχρι και σήμερα οι ασφαλιστές της interamerican στραφηκαν εναντίον της εταιρίας και αρνουνται πεισματικά να το εξυπηρετήσουν, όχι τόσο για την προμήθεια αλλά γιατί σε μια νύχτα η interamerican τους έβγαλε απο το παιχνίδι και τους απαξίωσε....αυτά σαν πληροφορία...ο καθένας πορεύεται με τα πιστεύω του απο εκεί κ πέρα. και μια εικόνα για το πως το βλέπουν οι ασφαλιστές tromaktiko: Μία αποψη ενός ασφαλιστή για τον ντόρο με το anytime της Ιντεραμέρικαν Για να μην παρεξηγηθώ...δεν είμαι πλέον ασφαλιστής οπότε δεν το λέω απο ίδιον όφελος |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 22:59 |
| ΑΓΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ONLINE | gormns | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 15 | 26-01-2011 22:56 |
| Πέντε online απάτες που πρέπει να αποφύγετε στις Γιορτές | xvitos | Χρήσιμα | 11 | 19-12-2010 23:18 |
| Online μαγαζιά | Billakos | Ένδυση | 24 | 03-01-2010 18:01 |