![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μοτόρι
έτοιμο.., αδιαβροχα., ΟΚ μπισκοτολούκουμα ΟΚ πράσινη κάρτα ΟΚ.,., ταυτότητα νέου τύπου /και όχι στο στόμα/ ![]() ΟΚ ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ ![]() ΟΚ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΟΚ gps caput .,but its ok.,., ![]() κλείσιμο δωματίων no plan is a good plan τρύπιες κάλτσες[rockaroll] δεν τις παίρνω mp3 thats right χειρουργικά γάντια οκ κάμερες φορτίζουν χιονολάστιχα ΝΟ τσάι Ιαπωνίας βυσηνόκηπος οκ νομίζω πως είμαι comple... στις 14.45 θα περιμένω το grupB over over λαμβάνει |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Group B
Part B OK! Με τετοιο καιρο με αρεσει η μηχανη! |
|
|
|||
|
|||
|
Εφτά άντρες μόνοι, ταξίδι στην Ωχρίδα, ολόκληρο ΠΣΚ.....της πόπης θα γίνει
Πολύ large οι Θεσσαλονικιές ρε πολύ χαλλλλλαρές μας κόβω Μας έφαγε η αμερικανιά ρεεεεεεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειμαστε χαμηλων τονων εμεις.. Παμε να θαυμασουμε τη φθινοπωρινη φυση τις λιμνες τις κορυφες τα δαση και του λογγους... Κατι αλλοι που λενε για μασαζ και αλλες μικροαστικες συνηθειες ειδαν το νερακι στην προγνωση του καιρου και γραφτηκαν στην λιστα για εθελοντικη δενδροφυτευση της παραλιας την Κυριακη..ουουουουουουου
|
|
|
|||
|
|||
|
ετοιμαζω και εγω τα πραγματα μου και αυριο το πρωι θα ξερω αν θα ακολουθησω.
|
|
|
|||
|
|||
|
βαρομετρικό χαμηλό ![]() Αλλάζει ο καιρός το επόμενο εικοσιτετράωρο Επισημαίνεται ότι η επικείμενη ψυχρή εισβολή θα είναι εντονότερη από εκείνη που σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας και έτσι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο παιδες καλο δρομο, αν και ετοιμαστηκα οπλο κρανος εξαρτηση θα την κανω και γω για δεντροφυτευση ![]() γιατι ο εξοπλισμος μου δε μου επιτρεπει ταξιδια με τετοιες καιρικες συνθηκας ![]() θα αραξω σπιτι ![]() καλο δρομο και καλο κουπι αχρειαστο νανε
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πια κορίτσα???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|