![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειδικά με την κρίση κ´ τα προβλήματα που έχει ο κοσμος μάλλον θα εχει και περισσότερη... Θα ήθελα να συστήσει απεργία ο Σακης που ειναι σε Τραπεζα, ο Σωτηράκος, κάποιος. υπάληλλος στην Ιντρακόμ, κάποιος υπάλληλος σε κατάστημα ρουχων, κ.ο.κ. ένας τέλοσπάντων από εμας τους καταδικασμενους... που μας τα παιρνουν τόσα χρονια κ´ δε βγαζουμε άχνα.... εμας που εξαιτίας μας έχει παει ο δεικτης ανεργιας στα υψη.... Γιατι φανταζομαι γνωρίζετε οτι ο δεικτης εχει ανεβει απο τους απολυμενους του Ιδιωτικού... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
65000 ευρώ της χρωστάει ο πρώην εργοδότης της και υπεύθυνο είναι ΚΑΙ το κράτος,που του επέτρεψε να κάνει λαμογιες.... Όσο για την ΔΙΚΗ μου δουλειά....αν δεν έχει λεφτά η αγορα ,δεν θα έχω και εγω ....ήδη έχουν σφίξει πολυ τα πράγματα Μην τσιμπατε και προσπαθήστε να δείτε το συλογικο συμφέρον........γιατί ο λόγος που φτάσαμε σε αυτο το σημείο,είναι η ΠΆΡΤΗ μας και το συμφέρον μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία όσοι δεν απεργήσετε τουλάχιστον οταν σχολάσετε κατεβείτε κάτω να φωνάξετε, αλλά ουτε αυτό θα κάνετε μάλλον.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και στον ιδιωτικό τομέα οδηγουντε όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό. Οδηγουντε στην εξαθλίωση συμπαρασυρωντας και το εμπόρειο στην καταστροφή Αφήστε τους διαχωρισμούς και κατεβείτε στους δρόμους να φύγουν όλοι τους το συντομότερο δυνατο διότι είναι επικίνδυνοι για το λαό και την πατριδα
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω αν και ιδ υπαλληλος θα απεργησω!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ αν και... ελεύθερος επαγγελματίας λέω να κατέβω
|
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ θα απεργήσω . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι και θα κατεβω κατω.Οσο στεγνωνει η αγορα τοσο χειροτερα θα ειναι για ολους μας...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικό καφεδάκι 21-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 9 | 22-09-2011 14:43 |
Αχαικό καφεδάκι 14-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 16-09-2011 11:05 |
Οδοιπορικό ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2011 | pkiriakos | Διάφορα | 4 | 02-06-2011 15:04 |
To μυστικό σχέδιο απολύσεων σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ | villos | Ελλάδα | 3 | 12-11-2010 07:48 |
Φτιάξε το δικό σου δελτίο ειδήσεων!! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 22-03-2009 01:29 |