![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
με μια μερα απεργια θα γινει κατι, η θα πρεπει να γινει απ αοριστον? ουτως η αλλως ο τζιρος μειωνεται καθημερινα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στον Ιδιωτικο ειμαι και θα απεργεισω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αδικείς Μητσάκο... έχω πει πολλές φορές ότι ενα 5-10% εξαιρείται!!!
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειδικά με την κρίση κ´ τα προβλήματα που έχει ο κοσμος μάλλον θα εχει και περισσότερη... Θα ήθελα να συστήσει απεργία ο Σακης που ειναι σε Τραπεζα, ο Σωτηράκος, κάποιος. υπάληλλος στην Ιντρακόμ, κάποιος υπάλληλος σε κατάστημα ρουχων, κ.ο.κ. ένας τέλοσπάντων από εμας τους καταδικασμενους... που μας τα παιρνουν τόσα χρονια κ´ δε βγαζουμε άχνα.... εμας που εξαιτίας μας έχει παει ο δεικτης ανεργιας στα υψη.... Γιατι φανταζομαι γνωρίζετε οτι ο δεικτης εχει ανεβει απο τους απολυμενους του Ιδιωτικού... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και τι θα αλλάξει ρε Κωστη με τις εκλογές?θα γινει κυβερνηση συνασπισμου και θα κάτσουν σε ενα τραπέζι οι "αρχηγοί"των κομάτων να συσκευφθούν για το ¨καλο του τόπου"?...μάντολες όλοι για την προσωπική τους προβολή νοιάζονται...δεν υπάρχουν πλεόν ουτε πολτικοι ηγέτες ουτε πολτικές προσωπικότητες για να μας πάνε μπροστά..δυστυχώς.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία όσοι δεν απεργήσετε τουλάχιστον οταν σχολάσετε κατεβείτε κάτω να φωνάξετε, αλλά ουτε αυτό θα κάνετε μάλλον.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με αυτούς που κυβερνούν τώρα,έχει μπλοκάρει το σύμπαν... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
65000 ευρώ της χρωστάει ο πρώην εργοδότης της και υπεύθυνο είναι ΚΑΙ το κράτος,που του επέτρεψε να κάνει λαμογιες.... Όσο για την ΔΙΚΗ μου δουλειά....αν δεν έχει λεφτά η αγορα ,δεν θα έχω και εγω ....ήδη έχουν σφίξει πολυ τα πράγματα Μην τσιμπατε και προσπαθήστε να δείτε το συλογικο συμφέρον........γιατί ο λόγος που φτάσαμε σε αυτο το σημείο,είναι η ΠΆΡΤΗ μας και το συμφέρον μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικό καφεδάκι 21-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 9 | 22-09-2011 14:43 |
Αχαικό καφεδάκι 14-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 16-09-2011 11:05 |
Οδοιπορικό ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2011 | pkiriakos | Διάφορα | 4 | 02-06-2011 15:04 |
To μυστικό σχέδιο απολύσεων σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ | villos | Ελλάδα | 3 | 12-11-2010 07:48 |
Φτιάξε το δικό σου δελτίο ειδήσεων!! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 22-03-2009 01:29 |