![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Aναχώρηση εκδρομής την Παρασκευή 14/10/11 με προορισμό - διανυκτέρευση στην Ωχρίδα και επιστροφή την Κυριακή Group A αναχώρηση στις 13:00 από Θεσ/νίκη με στάση Πτολεμαίδα και συνάντηση με το Group Β κατά τις 16:30-17:00 στα σύνορα στη Νίκη nikos-x+κανακάρη Παναγιώτη ilias vara mikearmy Group Β συνάντηση 14:45 μετά τα διόδια Μαλγάρων και αναχώρηση στις 15:00 Sakis paschalis tattoopanther Group C αναχώρηση κατά τις 16:30 συννενόηση μεταξύ σας atertoto άκυρον( γιατι ο εξοπλισμος μου δε μου επιτρεπει ταξιδια με τετοιες καιρικες συνθηκας )ΜΟΤΟΜΑΓΕΙΡΑΣ Όπως είπε και ο Λιάς οι συμμετοχές είναι ανοιχτές, όπως και το πρόγραμμα φυσικά. Κρατήσεις δωματίων δεν θα γίνουν λόγω μεγάλης διαθεσιμότητας αυτήν την εποχή(info μάγειρας )όποιος κάνει κέφι έρχεται στα σημεία συνάντησης. Ο καιρός θα είναι κρύος και αρκετά βροχερός... συνεπώς ο εξοπλισμός μας πλήρης χειμωνιάτικη στολή έσω-έξω και αδιάβροχα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ υπενθυμίζω απαραίτητα έγγραφα
ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο πράσινη κάρτα άδεια μοτό δίπλωμα |
|
|
|||
|
|||
|
Ο καιρός για την ώρα, Παρασκευή και Κυριακή δεν δείχνει βροχές...μόνο για Σάββατο
Όποιος αποφάσισε τώρα, να έρθει,ακόμα προλαβαίνει |
|
|
|||
|
|||
|
δηλαδη το Σαββατο ειναι κλεισμενο στο σαλονι του ξενοδοχειου με μπυρες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ρε.....άσε τα κοπάδια ήσυχα! θα σι κάνω μύνση!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ε ρε γλεντι που αρχιζει..
Παω απο το πλεουμενο να παρω τον πορτολανο και την εικονιτσα του Αι Νικολα και φυγαμε
|
|
|
|||
|
|||
|
γιάννη μου, σ' ευχαριστώ από καρδιάς, αλλά όλα έχουν δρομολογηθεί και είμαστε στο τελικό στάδιο.
χρωστάω κερασμα. επειδή είμαι επιφυλακή και γράφω από το τηλέφωνο, θα τα πουμε από κοντά. ο παραπάνω λογος θα είναι και η αίτια που θα καθυστέρηση η αναχώρηση μου. μίας και δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά. θα σας συναντήσω σε κάποια από τις στάσεις σας. . . ευχαριστούμε για τις ευχές σας. |
|
|
|||
|
|||
|
καλό δρόμο φιλαράκια και προσοχή τόσα αγόρια με τον Νίκο .....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|