![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα 24ωρη απεργία στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, για τις 5 Οκτωβρίου και γενική απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τις 19 Οκτωβρίου, αποφάσισαν στη σημερινή κοινή τους συνεδρίαση η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
"Είμαστε σε διαρκή ρήξη με πολιτικές, οι οποίες είναι απαράδεκτες καταστροφικές και χωρίς προοπτική. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της Κυβέρνησης και της τρόικας για όσο καιρό χρειαστεί. Αν η τρόικα απειλεί την ελληνική κοινωνία ότι έχει μπροστά της ένα "μαραθώνιο", θα πρέπει να ξέρει ότι και η δική μας απάντηση θα είναι ένας αγωνιστικός "μαραθώνιος", υπογράμμισε μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος. Ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος, χαρακτήρισε ως "εκτελεστικό απόσπασμα" το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, για το οποίο είπε ότι θα δημιουργήσει 250.000 νέους ανέργους, υπογραμμίζοντας ότι μόνο κατά τις τελευταίες ημέρες, έχουν υποβληθεί στο Δημόσιο Τομέα, πάνω από 20.000 νέες αιτήσεις συνταξιοδότησης. Για να δούμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εμείς του Ι.τομέα αποκλείεται... τη θέλουμε τη δουλειά μας !!!
![]() ![]() Οι Δ.Υ. που έχουν το ακαταλόγιστο και ουσιαστικά "κυβερνούν" τη χώρα, ας κάνουν ότι γουστάρουν... ούτως ή άλλως δεν κάνουν και τίποτα άλλο από το να απεργούν και να μας επιβαρύνουν με κυκλοφοριακό χάος, σκουπίδια παντού, έλλειψη καυσίμων, κλπ κλπ κλπ δε θα σεντονιάσω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ναι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω ναι ,εδω που φτασαμε αν δεν κανουμε κατι χαθηκαμε.Ειναι σαν να βλεπεις τον βραχο να πεφτει και να καθεσε να μεριμενεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ, από πού ;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ξεκολλα,τα πραγματα ειναι ##### και ολα ειναι μια αλυσιδα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σου είπα... έχω ζήσει 4 1/2 χρόνια στη Γαλλία... μη μου λες τίποτα... Ξέρω πολύ καλά πως δούλευαν εκεί τα πράγματα... και πως δουλεύουν εδώ... Αν νομίζεις ότι επειδή ΌΛΑ είναι #####, θα κλείσω τα μάτια και θα αδιαφορήσω για το πως οδηγηθήκαμε εδώ, είσαι γελασμένος... ![]() ![]() Ααα...να σου πω... εκτός απ'τους Ιδιωτικούς να υπενθυμίσεις και στους Ελ.Επαγγελματίες να απεργήσουν.... φιλιά!! |
|
|||
|
|||
![]() Εμείς του Ι.τομέα αποκλείεται... τη θέλουμε τη δουλειά μας !!! ][/QUOTE]Κωστα εχεις δικιο που εισαι τοσο αγανακτησμενος.μηπως ηρθε ο καιρος ομως να δουμε τα πραγματα που συμβαινουν γυρο μας διαφορετικα κ να κανουμε αυτο που πρεπει τωρα![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Αν απεργήσω... σίγουρα δε θα την έχω...
![]() ![]() Κι εξάλλου ότι και να κάνω... εμένα μου τα παίρνουν απ' το μισθό μου απευθείας... δεν μπορώ να ελιχθώ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έλα βάλε πρόβατα να δεις πως ελίσονται ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικό καφεδάκι 21-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 9 | 22-09-2011 14:43 |
Αχαικό καφεδάκι 14-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 16-09-2011 11:05 |
Οδοιπορικό ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2011 | pkiriakos | Διάφορα | 4 | 02-06-2011 15:04 |
To μυστικό σχέδιο απολύσεων σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ | villos | Ελλάδα | 3 | 12-11-2010 07:48 |
Φτιάξε το δικό σου δελτίο ειδήσεων!! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 22-03-2009 01:29 |