![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες μίλησα με γνωστό μου αστυνομικό με πολυετή θητεία και στα ΜΑΤ και στη Βουλή αργότερα, σε επιτελική θέση σήμερα.
Δεν έχει μπορέσει να διασταυρώσει πληροφορίες για άφιξη της eurogendfor. Μου είπε ότι τον Ιούνιο δεν υπήρχαν ξένοι στα ΜΑΤ. Επίσης μου είπε, κι αυτό έχει σημασία ότι υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης στα ΜΑΤ. Τις τελευταίες μέρες έχουν "ξεκληριστεί" διμοιρίες λόγω προβλημάτων υγείας....αν είναι πραγματικά ή εικονικά δε μου το είπε. Σε 4 διμοιρίες μείναν ελάχιστοι άντρες. Αυτός ήταν κι ο λόγος που ο Παπουτσής πήρα για σύμβουλο τον αξιωματικό που οργάνωσε τα ΜΑΤ, μου είπε το όνομα αλλά δεν το συγκράτησα. Πάντως αν όντως έχει έρθει κι ενεργήσει εδώ αυτή η μονάδα θα τρέξει αίμα. Δεν έχουν δεσμούς με εμάς. Οσο κι αν βρίζω τα ΜΑΤ δεν πιστεύω ότι θα ήθελαν να δουν Ελληνα νεκρό. κι όπως έγραψε κι ο NLS παραπάνω, ελπίδα υπάρχει. Δεν το είχα βάλει νωρίτερα για να μη βγουν μερικές νεράϊδες εδώ μέσα και με πουν εθνικιστή φασιστόμουτρο.... κι έχει κι άλλα για όποιον θέλει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν πούνε ότι βγαίνουν στον δρόμο ματ στρατιωτικοί λιμενικοί ή όποιοι άλλοι θέλουν, τι να σου κάνουν λίγοι μισθοφόροι? (Είναι κάτι σαν τον Ολυμπιακό, δεν έχει έλληνες οπότε δεν παίζει κανένας για την φανέλα
![]() Στο κάτω κάτω εμείς θα ΄΄πολεμάμε΄΄ για τα συμφέροντά μας, οι άλλοι? Θα φάνε τόσο ξύλο που θα το θυμούνται για πάντα, για να μην πω ότι θα έχουμε και θύματα. Τα ΜΑΤ(τα δικά μας) αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουν έναν ανοργάνωτο οργισμένο λαό, αν ήταν οργανωμένοι δεν θα τους σταμάταγαν ούτε με πολυβόλα. Το μεγάλο κεφάλι χρειάζεται για να γίνει το μπάμ…… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα οπλα τα εχουμε καθαρα, γυαλισμενα και ετοιμα προς χρηση
![]() Τωρα που ειναι ξενοι οι "αστυνομικοι"..... ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ![]() Θα γαμ.ησουμε οσους περισσοτερους μπορουμε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον οι φημες ειναι αληθινες φοβουνται οι κυβερνοντες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειδική Ομάδα Μοτοσυκλετιστών (ΕΟΜ) να φτιάξουμε.
![]() Νομίζω άνετα φτάνουμε και σε κλίμακα Μοίρας. ![]() ![]() ![]() (ή και Συντάγματος...) |
![]() |
|
|