![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διοτι κατασκευαστικη εταιρεια ειχες με αναδοχη εργων του Δημοσιου οπου ως γνωστον ΟΟΟΟΟΛΕΣ αυτες (κατα το ΟΟΟΟΟλοι οι πολιτικοι)ειναι μια απατεωνια αφου τρωνε τα λεφτα του Ελληνικου λαου....ετσι δεν ειναι? Last edited by GeorgeP; 15-10-2011 at 22:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είδες πώς αντέδρασα. Αν δεν το είδες, πήγαινε δες το. Πιστεύω ευγενέστατα και μέσα στα πλαίσια της φιλοξενίας μου από το forum. Μπερδεύεσαι όμως για άλλη μία φορά. Με το forum θα έπρεπε να είσαι. Όχι με τους πολιτικούς. Με τον κόσμο. Και ποιός σου είπε ότι την είχα? Δεν την έχω? Για να ρωτήσω... ρε μπας? ![]() Γιά άλλη μια φορά, τόσο δίκιο. Όταν παίρνει τόσες πολλές στροφές το μυαλό σου, πώς δεν καίγεται? Εγώ πάντως αν πίστευα ότι είσαι κλέφτης ή μαλ@κας, που τρως τα χρήματα του Ελληνικού λαού, δεν θα σου μίλαγα. Μισό λεπτό να ρωτήσω όμως... |
|
|
|||
|
|||
|
ποτέ δεν τον συμπάθησα και δεν κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε Γιώργο τί με βάζεις και κάνω... Ρώτησα και μου είπαν ότι την έχω. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠ@ΝΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. Μάλλον όμως έχεις δίκιο για την αλητεία μου, διότι είμαι και ο μόνος στο forum σε αυτήν την κατάσταση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εκτος κι αν την εκλεισες και την ξανανοιξες....κατι μου θυμιζει αυτο....να δεις ποιοι καταφευγουν σε τετοιες λυσεις....χμμμμ δεν θα το πω...δεν ειναι καλο..... ¨Η μαλλον....κατι σαν τον Καραμανλη που εκλεισε την βουλη για να την σκαπουλαρουν οι δικοι του τον Μαιο του 2009!!!! Κατασταση? ποια κατασταση? πονας πουθενα? μπαααα, μια χαρα σε βρισκω..... αλητεια? ποια αλητεια? χρησιμοποιησα καμια τετοια λεξη εγω? Υπονοησα μηπως?? Moi jamais......pas du tout! Last edited by GeorgeP; 16-10-2011 at 01:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και ποιος σου ειπε οτι ειμαι με το μερος των πολιτικων? γιατι πρεπει να ειμαι με το μερος του κοσμου ¨η και του φορουμ? Τι λεει δηλαδη ο κοσμος? Τι ζηταει ο κοσμος? Να πεσει η κυβερνηση? Μα πως να πεσει με πραξικοπημα? διοτι το 53% λεει οχι στις εκλογες αλλα και μολις το 19% ελαβε μερος στις απεργιες του Οκτωμβριου εν αντιθεση με το 25-29% του Ιουνιου-Ιουλιου ( http://www.3comma14.gr/pi/?gclid=CIDQ7Nq8wKACFRuZ2AodiX-3TQ) Με ποιανου κοσμου ειπες να ειμαι με το μερος? Μα......με αυτουνου του κοσμου το μερος ειμαι!!! Aυτουνου που δεν πιστευει σε επαναστασεις αλλα στην ψηφο του. Υ.Γ.1= δεν μου απαντας ομως στο πως θα αντιδρασεις αν καποιος ασχοληθει μαζι σου....(Δεν ειναι τιποτα προσωπικο η ερωτηση μου, απλως θα ηθελα να ξερω εσυ πως θα αισθανθεις ειτε επι δικαιω ειτε επι αδικω) Υ.Γ.2= το τι πιστευω για τον καθεναν απο εμας/εσας δεν ειναι ανασταλτικος παραγων για να του μιλησω, απο ολους μαθαινει κανεις....... εξάλλου με ξερεις, οι πολιτικες τριβες ειναι το αγαπημενο μου φαι
Last edited by GeorgeP; 16-10-2011 at 01:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Το πήγατε σε προσωπική τριβή το θέμα και όχι πολιτική....
![]() πάρτε το αλλιώς.....να τριφτουμε και εμείς λιγουλακι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Άλλος έγραψε ότι έπαιρνα τα έργα του δημοσίου με 30% κέρδη και τα μοιραζόμουνα με τους πολιτικούς? Από αυτό δε το 30% φαίνεται και η γνώση σου επάνω στο αντικείμενο. Ξέρεις, αν άφηνα την βλακεία σου περί κλέφτη και απατεώνα αναπάντητη, θα έμπαινε σε ένα ή δύο μήνες κάποιο νέο μέλος που δεν με ξέρει και θα έλεγε ότι αυτός ο π@ύστης όντως έτσι θα έκλεβε αφού δεν τον γ@μησε τον άλλον, που του τα έγραψε. Και εγώ προσπαθώ ακόμα και τώρα να σου εξηγώ και να σου φερθώ με το γάντι. Εν πάση περιπτώσει. Έλα άντρα μου και συ. Για χάρη σου εγώ το κόβω. Όλοι οι καλοί χωράνε ανάμεσά μας. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κορυφαίος ο πιτσιρίκος | sava | Αστεία Video | 16 | 25-03-2011 01:49 |
| O Αη Βασιλης... | georgekostas | Ανέκδοτα | 7 | 07-02-2010 02:40 |
| Τρία ελληνικά νησιά ανάμεσα στα 10 κορυφαία νησιά στην Ευρώπη! | Arkas | Ελλάδα | 31 | 07-08-2009 22:27 |
| δημοσιογράφος; | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 24-06-2009 00:53 |
| Μαθημα Δημοσιογραφιας | Alext | Διάφορα | 6 | 27-05-2009 19:10 |