![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ ρε Άκη και ανταποδίδω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γύρισε και το νούμερο 70.
Είναι πολύ το νερό Άρη... Ελπίζω οι υπόλοιποι να γύρισαν/γυρίσουν πιο στεγνοί. Ένα ζεστό χαμόγελο και ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη δεξιοτεχνία, για το κουράγιο και το θάρρος τους. Μπράβο και στα οργανωτικά μυαλά του GSForum για την ισχυρή παρουσία. Άντε και του χρόνου!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ο καιρος μας εκανε το χατιρι για αλλη μια φορα,τουλαχιστον για οσο ημασταν εκει,γιατι στην επιστροφη....ενα μπραβο στα παιδια του forum που ετρεξαν για το στησιμο του περιπτερου,ολα πηγαν καλα,ειδαμε και αυτο τον.....τον.....pfeiffer,που ο maniac του φωναζε απο την εξεδρα και του εδεινε συνεχεια συμβουλες, σαν τον αλεφαντο ενα πραγμα ,ο δε commander εκανε μια ασφαλτινη βολτα με τη μηχανη του,γιατι μετα απο 60-70 χιλιδες χιλιομετρα ηθελε να την γνωρισει καλυτερα .......αυτα τα ολιγα ,αντε να ειμαστε καλα και του χρονου να ξαναπαμε
Last edited by nivo; 16-10-2011 at 18:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ επέστρεψα Βόλο πριν κανένα μισάωρο με πολλή βροχή, πολύ ωραία διοργάνωση αλλά κυρίως χάρηκα που γνώρισα από κοντά φίλους συμφορουμίτες. Όσο για το Pfeiffer δου έδινε την εντύπωση ότι κάνει καλλιτεχνικό πατινάζ!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδες! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!
![]() (Τι χανουμε και μεις απο τα παραμεθορια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και το φιλαρακι σου..τον xarlea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γύρισα κι εγώ, κρέμασα στην απλώστρα τα @@ μου να στεγνώσουν- καλά έφαγα την βρόχα της ζωής μου-και τώρα προσπαθώ να ανεβάσω θερμοκρασία! Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή, κάναμε και λίγο off το πρωί, κάναμε και τις κότες (όχι όλοι) το απόγευμα! Να είμαστε καλά να πηγαίνουμε σε τέτοια event!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις Λογια...
Δεν ξερω τι λετε για την μερκελ (φτου-φτου) αλλα οι γερμανοι ξερουν απο καλο μαρκετινγκ...Πολυ καλο ιβεντ! ImageShack Album - 3 images Τα λεμε... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημέρα Αγάπης του GS Forum No2 (15 Μαΐου 2011) | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 211 | 02-06-2011 14:19 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 17:07 |
GS Forum πίτα, 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 Φωτό Βίντεο | gepol | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 171 | 25-02-2011 21:52 |