![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και στον ιδιωτικό τομέα οδηγουντε όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό. Οδηγουντε στην εξαθλίωση συμπαρασυρωντας και το εμπόρειο στην καταστροφή Αφήστε τους διαχωρισμούς και κατεβείτε στους δρόμους να φύγουν όλοι τους το συντομότερο δυνατο διότι είναι επικίνδυνοι για το λαό και την πατριδα
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω αν και ιδ υπαλληλος θα απεργησω!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ αν και... ελεύθερος επαγγελματίας λέω να κατέβω
|
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ θα απεργήσω . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι και θα κατεβω κατω.Οσο στεγνωνει η αγορα τοσο χειροτερα θα ειναι για ολους μας...
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως μάγκες δεν μπορώ να απεργήσω.η μπιλίτσα,η μπουμπού και τα υπόλοιπα πρέπει να φάνε!
τι να τους πεις.... Φανταστείτε δεν ξέρουν καν ποιος είναι ο παπανδρέου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ έχεις το δικό σου κράτος και είσαι εσύ πρωθυπουργός .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελα!μην το μαθει ο γιωργος μονο!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικό καφεδάκι 21-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 9 | 22-09-2011 14:43 |
Αχαικό καφεδάκι 14-09-2011 | mario | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 16-09-2011 11:05 |
Οδοιπορικό ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2011 | pkiriakos | Διάφορα | 4 | 02-06-2011 15:04 |
To μυστικό σχέδιο απολύσεων σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ | villos | Ελλάδα | 3 | 12-11-2010 07:48 |
Φτιάξε το δικό σου δελτίο ειδήσεων!! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 22-03-2009 01:29 |