![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ελληναράς
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχουν δώσει όρκο σιωπής...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Omerta.
...ίσως φοβόντουσαν την απόλυση... ![]() ![]() ![]() (όχι δεν ήταν ότι μπορεί να φοβόντουσαν την απομάκρυνση από το μελίσσι με το μέλι... όοοοοχι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() για ακομη μια φορα υπερασπιζεσαι τους πολιτικους με γελοια επιχειρηματα! ![]() σε ολους τους τομεις της λειτουργιας του κρατους υπαρχει μια ιεραρχια και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τους υφισταμενους του!ετσι υπευθυνοι για τα ##### που τρωμε σ αυτη της χωρα ειναι οι υπουργοι και ο πρωθυπουργος,και διαφοροι παρατρεχαμενοι συμβουλοι τους! ![]() και δε μπορω να ακουω και να διαβαζω παπαριες του στυλ"δεν ξερανε",γιατι εδω τα ξεραμε ολοι αυτα που γινονταν!ακομη κι η κουτση μαρια... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η διαφορα μας, εσενα κι εμενα, ξερεις ποια ειναι? Οτι εγω θεωρω το ιδιο κλεφτη με αυτον τον πολιτικο, που εκανε τα στραβα ματια, που τα επαιρνε κ.,λ.π, κι εσενα κι εμενα και ολους που παραβαιναμε τον νομο ενω ξεραμε οτι ηταν παρανομο. Σε άλλες χωρες ουτε οπεκεπε χρειαζονται ουτε τιποτε, το λεει ο νομος αυτο θα ακολουθησω. Οσο για την πρωτη σου παραγραφο περι τελωνειου, μην μου τα λες εμενα ξερω πολυ καλα τι μπορει να παθει κανεις αν καταγγειλει Τελωνειακο χωρις αποδειξεις αλλα και με αποδειξεις.....γιατι νομιζεις εδινα το κρασσακι επι 30 χρονια. Αλλα δεν ειανι εκει το θεμα διοτι εσυ κι εγω ειμαστε μοναδες, αν το εκαναν ολοι επι σειρα ετων τοτε θα ειχαν αποτελεσμα οι καταγγελιες μας. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
βλέπεις μιλας για ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους, τους βαζεις σε ενα σακι ολους...........με ποιο δικαιωμα? Ετσι λοιπον εχω κι εγω και ο καθενας μας το ''δικαιωμα'' να βαζουμε ΟΛΕΣ τις κατασκευαστικες στο ιδιο τσουβαλι!!! Εξάλλου ποιοι ταιζανε τους πολιτικους περισσοτερο? μα οι κατασκευαστικες φυσικα!!!! Αμφιβαλλεις? Αρα πιονια ολοι στο ιδιο συστημα με μαεστρο τις κατασκευαστικες...ΟΛΕΣ....μικρες και μεγαλες!!!! Και δεν μου λες απο ποιον χρηματοδοτουντο οι κατασκευαστικες? Απο το εργοστασιο κοπης χρηματων στην Ανω Παναγια? Απο τις τραπεζες χρηματοδοτουντο Χρηστο, απο τις τραπεζες στις οποιες σημερα λενε....ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! ¨η μηπως δεν ειναι ετσι? Εφτασες στο σημειο να θεωρεις λαμογια τους υπαλληλους των τραπεζων.....(!!!) τους υπαλληλους των 1000-1300ε....,φανταζομαι να χαρηκες δεοντως που δυο λαμογια το ενα εγκυος καηκαν στην μαρφιν πριν 3 χρονια!!!!!! Αυτο ηταν αηθες ¨η ηθικο απο μερους σου? Και δεν μου λες, γιατι δεν την ειπες στον καραγκιοζη παρα ησουν μονον ειρωνικα ευγενικος? Ο καραγκιοζης ειχε το σθενος να στην πει, εσυ γιατι οχι? τι θα του ελεγες δηλαδη οτι δεν ειναι ολες οι κατασκευαστικες λαμογια? οτι υπαρχει και μια που ηταν τυπος και υπογραμμως κι εβγαζε 3% επι του κοστους? ελα τωρα ρε Χρηστο δεν ειμαι ηλιθιος........ Σου επαναλαμβανω για μια ακομη φορα, δεν τα βαζω αποκλειστικα μαζι σου αλλα με ΟΛΕΣ τις κατασκευαστικες. Δεν τα βαζω αποκλειστικα μαζι σου αλλα με ολους οι οποιοι κρινουν το συστημα το οποιο οι ιδιοι ταισαν επι χρονια. Δεν τα βαζω αποκλειστικα μαζι σου αλλα με ολους οι οποιοι εκλεψαν το χρημα του Ελληνα -ειτε λεγονται υψηλομισθοι ΔΥ των ΝΠΙΔ, ειτε λαμογια επιχειρηματιες, κατασκευαστικες κ.λ.π. - οι οποιοι εβγαλαν ολα τα λεφτα τους στο εξωτερικο στεγνωνοντας τις τραπεζες που τους χρηματοδοτουσαν τοσα χρονια - περιμενοντες την καταλληλη στιγμη για να ερθουν να μου παρουν το σπιτι στο 1/3 της αξιας τους αφου η χωρα θα εχει πτωχευσει, πραγμα επιδιωκομενο απο αυτους, κι εγω δεν θα εχω να φαω. Αν συμπεριλαμβανεσαι στους παραπανω ναι τα βαζω προσωπικα μαζι σου, εσυ εξάλλου δεν εισαι αυτος ο οποιος ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ πολιτικους και άλλους που εμπλεκονται με πολιτικους και κατηγορησε εμμεσως πλην σαφως για λαμογιες? Εχεις αποδειξεις να το κανεις? Εχουν καταδικαστει ¨η κατηγορηθει ποτε και για τιποτε? Εσενα γιατι σε πειραζει οταν το κανει καποιος με τον ιδιο τροπο που το κανεις εσυ για άλλους? Αυτα λεει ο καραγκιοζης σου φιλε Χρηστο, αν μπορεις αντεκρουσε τα, αν οχι.....καναπες....επανασταση δεν προκειται να γινει. H διαγραφη απο συνομιλητη καποιου που στα χωνει σημαινει ευκολο στριψιμο στην γωνια κι ενδεχομενως παραδοχη..........να δεις πως το λενε αυτο....απο ΗΤΑ αρχιζει!!! Last edited by GeorgeP; 18-10-2011 at 17:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λαμόγια του Ι/Τομέα.
Σωστά τα έγραψες φίλε. Μόνο οι σκληρά και έντιμοι εργαζόμενοι Δ/Υ θα σώσουν τον τόπο.. Να είσαι καλά πάντως που έστω και μια φορά στη ζωή σου αφού είδες την πραγματικότητα είχες το θάρρος να γράψεις την αλήθεια....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Αν μου βρεις εναν κλαδο που σχετιζεται με το κρατος κατ'οιονδηποτε τροπο κι ειναι αμεμπτος δλδ δεν διεκδικησε και πηρε ποτε και τιποτα........... ![]() Και μην ξεκινησεις απο εκει που φανταζομαι γιατι εχω σεντονια υπερδιπλα να γραφω! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ενα παραδειγμα? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 00:23 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 12:34 |