GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-10-2011, 16:20
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...

Ελληναράς
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:23
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και επειδή έπεσε και η κατηγορία "γιατί δεν κατήγγειλες τον τελωνειακό;"...
Οι άλλοι απάντησαν επαρκώς στο γιατί όχι και το τι έπαθαν όσοι το έκαναν...
Όμως εγώ θα απαντήσω με ερώτηση "γιατί δεν είδα ποτέ καταγγελία του τελωνειακού ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ τελωνειακό;"...
Έχουν δώσει όρκο σιωπής...
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:27
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Omerta.

...ίσως φοβόντουσαν την απόλυση...

(όχι δεν ήταν ότι μπορεί να φοβόντουσαν την απομάκρυνση από το μελίσσι με το μέλι... όοοοοχι! )
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:28
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα όλα αυτά που αναφέρονται έγιναν και γίνονται. Ούτε όλοι οι αξιόλογοι βοσκοί είναι λαμόγια, ούτε όλοι οι αξιοπρεπείς ελαιοπαραγωγοί, ούτε όλες οι κομμώτριες, ούτε – ούτε – ούτε.

Πες μου όμως, αν εγώ έρθω στο σκάφος σου και θέλω να είμαι στο ‘καντηλάκι’ με άνεμο 8, ή να σου βάλω μουράβια ανύπαρκτη, τί θα μου κάνεις? Θα μου περάσεις το άλμπουρο, μάλλον.

Αν έρθεις εσύ στη βάρκα μου και φουντάρεις σε ρεμέτζα ή με κλέβεις στα ανταλλακτικά, τί θα σου κάνω? Απαγορεύεται να σου πω, ότι θα σε πάω γ####### στον ανήφορο, μέχρι την Σαμοθράκη.

Ο καπετάνιος φταίει και όχι το πλήρωμα. Αν δεν αφήσει ο καπετάνιος να συμβούν αυτά, δεν θα συμβούν. Δεν θα συνέβαιναν.

Αλλά τα άφησαν να συμβαίνουν και μάλιστα τα υπέθαλπαν, για να κονομάνε. Και τώρα θερίζουν τις θύελλες, που έσπειραν. Μονάχα που, σε αυτές τις θύελλες, ΕΓΩ, θα βάλω τους πολιτικούς στο ‘καντηλάκι’ σου.

Του σκάφους ή το πραγματικό. Αν αυτά τα λαμόγια κατορθώνουν να χωρίζουν τον λαό, είναι εις βάρος μας. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Η ισχύς εν τη ενώσει. Όποιος θέλει ακολουθεί.
σωστος!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
μετα απο αυτες τις τρεις σελιδες γιατι τα βαζουμε μονον με του πολιτικους?

Ο Χρηστος (CΚΚ) μιλησε για φταιξιμο του καπετανιου σε ενα καικι....εδω δεν εχουμε καικι αλλα πλοιο ολοκληρο...υπερωκεανιο......και σε τετοια μεγεθη πλοια δεν ξερει η πλωρη τι κανει η πρυμνη.
Θα θυμαστε ισως την περιπτωση του κρουαζιεροπλοιου με ονομα pacific princess (σε αυτο γυριστηκε το πλοιο της αγαπης) που πιαστηκε στον Πειραια με μερικα κιλα ηρωινης. Οι ενοχοι βρεθηκαν και ηταν μελη πληρωματος, τα οποια πιαστηκαν αλλα μαζι με αυτα πιαστηκε και ο καπετανιος του πλοιου, φιλος οικογενειαρχης 60 χρονων εγγλεζος. Τον ηξερα πανω απο 20 χρονια και στο κρατητηριο που πηγαινα και τον εβλεπα ηξερα οτι δενε ιχε καμια αναμιξη. Πως να ελεγξεις ενα πλοιο 230 μετρων με 650 ατομα πληρωμα και χιλιαδες κρυψωνες?
Ο νομος ομως λεει οτι για τα παντα φταιει ο καπετανιος....ναι με το γραμα του νομου αλλα οχι με το γραμμα της λογικης.

Πηγε ποτε κανεις σας να καταγγειλει τον τελωνειακο για φακελακι? οχι, ουτε κιε γω. Γιατι? διοτι ετσι ολοι καναμε την δουλεια μας. Ποια ομως ηταν η υποχρεωση μας? να τον καταγγειλουμε....δεν το καναμε.....
Αντιθετως, χρεωναμε τις εταιρειες του εξωτερικου 10 φραγκα παραπανω για να βγαινει το ''κρασακι''....αν ομως ολοι μηδενος εξαιρουμενου καταγγελαμε δεν θα συζητουσαμε εδω.
το ιδιο στις πολεοδομιες το ιδιο στις Περιφερειες για τις επιδοτησεις, το ιδιο στην αναδοχη δημοσιων εργων ανεβαζοντας το κοστος τους κανοντας πλουσιους καποιους και φτωχους τους υπολοιπους (εμας), το ιδιο παντου....
Μονον το Κρατος φταιει ¨η ολοι μαζι?
Αν δεν πας να καταγγειλεις το κλεφτη που μπηκε στο σπιτι σου ειτε τον ειδες ειτε οχι αν πιαστει πως θα καταδικαστει χωρις καταγγελια?

Για ολους τους Ελληνες μονον το κρατος φταιει για μενα οχι........
για ακομη μια φορα πας να μας παλαβωσεις!
για ακομη μια φορα υπερασπιζεσαι τους πολιτικους με γελοια επιχειρηματα!
σε ολους τους τομεις της λειτουργιας του κρατους υπαρχει μια ιεραρχια και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τους υφισταμενους του!ετσι υπευθυνοι για τα ##### που τρωμε σ αυτη της χωρα ειναι οι υπουργοι και ο πρωθυπουργος,και διαφοροι παρατρεχαμενοι συμβουλοι τους!
και δε μπορω να ακουω και να διαβαζω παπαριες του στυλ"δεν ξερανε",γιατι εδω τα ξεραμε ολοι αυτα που γινονταν!ακομη κι η κουτση μαρια...,ποιον κοροιδευεις?
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:45
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
Λάθος φίλε μου,πήγα εγώ και το μόνο που κατάφερα είναι να με πάνε εμπλοκή στα τελωνεία για κανέναν χρόνο!

αλλά άστο αυτό...
λες τα βάζουμε με τους πολιτικούς..

σε σχέση με το θέμα που ανέβασε ο Κώστας.
Απο πότε έχουν να βγούν για έλενχο τα ρεμάλια του ΟΠΕΚΕΠΕ?
Ποιός αφήνει εκατοντάδες κτηνοτρόφους να δηλώνουν όσα θέλουν και ότι θέλουν?ποιος ελένχει αυτούς που ελένχουν και αν το κάνουν?

ποιος επιδοτείτε για ελιές φυτεμένες στο....Αιγαίο?
Ποιός καρεκλοκενταυρος έφυγε απο το γραφειάκι του να ελέγξει τι στα ##### έχω εγώ στον σταύλο μου??

κανείς!!!!...

Ποιος φταίει που έχουν προσλάβει κάθε κολλητό και κουμπάρο και που δεν ξέρει να ξεχωρίσει θυλυκό απο αρσενικό πρόβατο??

Και στο τέλος τέλος ποιοι νομίζεις παίρνουν χοντρές επιδοτήσεις?? οι αγρότες ή τα λαμόγια οι συνδικαλιστές?

Έβγαλαν χθες απο το ΣΔΟΕ λαυράκι λέει εκατομμυρίων απο πλαστά τιμολόγια Φ.Π.Α Αγροτών
ποιός τα έπαιρνε τα μύρια?
Βασικά με κάνουν και νιώθω μ@λακας που τόσο καιρό δεν το έκανα και εγώ.
αν ήταν να βγάλω και 1 μύριο σαν εργατοπατέρας θα είχα γίνει λούης τώρα...

θα τρελαθούμε??

θα μας βγάλεις και ένοχους ???

Τα έχουν κάνει όλα ######### και εμείς το χαβά μας.?

Στο λέω και να το ξέρεις...αν συνεχιστεί η φάση έτσι και κατέβουμε εμείς οι αγρότες στους δρόμους,θα τα κάνουμε όλα π@υτανα!!!
Eιπε κανεις οτι εχεις αδικο στα παραπανω? ειπε κανεις οτι δεν γινονται ολα αυτα? γινονται και παραγινονται!!!!
Η διαφορα μας, εσενα κι εμενα, ξερεις ποια ειναι? Οτι εγω θεωρω το ιδιο κλεφτη με αυτον τον πολιτικο, που εκανε τα στραβα ματια, που τα επαιρνε κ.,λ.π, κι εσενα κι εμενα και ολους που παραβαιναμε τον νομο ενω ξεραμε οτι ηταν παρανομο. Σε άλλες χωρες ουτε οπεκεπε χρειαζονται ουτε τιποτε, το λεει ο νομος αυτο θα ακολουθησω.

Οσο για την πρωτη σου παραγραφο περι τελωνειου, μην μου τα λες εμενα ξερω πολυ καλα τι μπορει να παθει κανεις αν καταγγειλει Τελωνειακο χωρις αποδειξεις αλλα και με αποδειξεις.....γιατι νομιζεις εδινα το κρασσακι επι 30 χρονια. Αλλα δεν ειανι εκει το θεμα διοτι εσυ κι εγω ειμαστε μοναδες, αν το εκαναν ολοι επι σειρα ετων τοτε θα ειχαν αποτελεσμα οι καταγγελιες μας.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 17:20
Senior Member

Προεπιλογή Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό ακριβώς κάνω, πίσω στην πολυθρόνα μου. Κατηγορούμαι όμως και για αυτό.

βλέπεις μιλας για ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους, τους βαζεις σε ενα σακι ολους...........με ποιο δικαιωμα?
Ετσι λοιπον εχω κι εγω και ο καθενας μας το ''δικαιωμα'' να βαζουμε ΟΛΕΣ τις κατασκευαστικες στο ιδιο τσουβαλι!!!
Εξάλλου ποιοι ταιζανε τους πολιτικους περισσοτερο? μα οι κατασκευαστικες φυσικα!!!! Αμφιβαλλεις? Αρα πιονια ολοι στο ιδιο συστημα με μαεστρο τις κατασκευαστικες...ΟΛΕΣ....μικρες και μεγαλες!!!! Και δεν μου λες απο ποιον χρηματοδοτουντο οι κατασκευαστικες? Απο το εργοστασιο κοπης χρηματων στην Ανω Παναγια? Απο τις τραπεζες χρηματοδοτουντο Χρηστο, απο τις τραπεζες στις οποιες σημερα λενε....ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! ¨η μηπως δεν ειναι ετσι?
Εφτασες στο σημειο να θεωρεις λαμογια τους υπαλληλους των τραπεζων.....(!!!) τους υπαλληλους των 1000-1300ε....,φανταζομαι να χαρηκες δεοντως που δυο λαμογια το ενα εγκυος καηκαν στην μαρφιν πριν 3 χρονια!!!!!!
Αυτο ηταν αηθες ¨η ηθικο απο μερους σου?

Και δεν μου λες, γιατι δεν την ειπες στον καραγκιοζη παρα ησουν μονον ειρωνικα ευγενικος? Ο καραγκιοζης ειχε το σθενος να στην πει, εσυ γιατι οχι? τι θα του ελεγες δηλαδη οτι δεν ειναι ολες οι κατασκευαστικες λαμογια? οτι υπαρχει και μια που ηταν τυπος και υπογραμμως κι εβγαζε 3% επι του κοστους? ελα τωρα ρε Χρηστο δεν ειμαι ηλιθιος........

Σου επαναλαμβανω για μια ακομη φορα, δεν τα βαζω αποκλειστικα μαζι σου αλλα με ΟΛΕΣ τις κατασκευαστικες.
Δεν τα βαζω αποκλειστικα μαζι σου αλλα με ολους οι οποιοι κρινουν το συστημα το οποιο οι ιδιοι ταισαν επι χρονια.
Δεν τα βαζω αποκλειστικα μαζι σου αλλα με ολους οι οποιοι εκλεψαν το χρημα του Ελληνα -ειτε λεγονται υψηλομισθοι ΔΥ των ΝΠΙΔ, ειτε λαμογια επιχειρηματιες, κατασκευαστικες κ.λ.π. - οι οποιοι εβγαλαν ολα τα λεφτα τους στο εξωτερικο στεγνωνοντας τις τραπεζες που τους χρηματοδοτουσαν τοσα χρονια - περιμενοντες την καταλληλη στιγμη για να ερθουν να μου παρουν το σπιτι στο 1/3 της αξιας τους αφου η χωρα θα εχει πτωχευσει, πραγμα επιδιωκομενο απο αυτους, κι εγω δεν θα εχω να φαω.

Αν συμπεριλαμβανεσαι στους παραπανω ναι τα βαζω προσωπικα μαζι σου, εσυ εξάλλου δεν εισαι αυτος ο οποιος ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ πολιτικους και άλλους που εμπλεκονται με πολιτικους και κατηγορησε εμμεσως πλην σαφως για λαμογιες? Εχεις αποδειξεις να το κανεις? Εχουν καταδικαστει ¨η κατηγορηθει ποτε και για τιποτε?
Εσενα γιατι σε πειραζει οταν το κανει καποιος με τον ιδιο τροπο που το κανεις εσυ για άλλους?

Αυτα λεει ο καραγκιοζης σου φιλε Χρηστο, αν μπορεις αντεκρουσε τα, αν οχι.....καναπες....επανασταση δεν προκειται να γινει.

H διαγραφη απο συνομιλητη καποιου που στα χωνει σημαινει ευκολο στριψιμο στην γωνια κι ενδεχομενως παραδοχη..........να δεις πως το λενε αυτο....απο ΗΤΑ αρχιζει!!!

Last edited by GeorgeP; 18-10-2011 at 17:31.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 17:32
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Τα λαμόγια του Ι/Τομέα.

Σωστά τα έγραψες φίλε.

Μόνο οι σκληρά και έντιμοι εργαζόμενοι Δ/Υ θα σώσουν τον τόπο..
Να είσαι καλά πάντως που έστω και μια φορά στη ζωή σου αφού είδες την πραγματικότητα είχες το θάρρος να γράψεις την αλήθεια.......
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 17:36
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα λαμόγια του Ι/Τομέα.

Σωστά τα έγραψες φίλε.

Μόνο οι σκληρά και έντιμοι εργαζόμενοι Δ/Υ θα σώσουν τον τόπο..
Να είσαι καλά πάντως που έστω και μια φορά στη ζωή σου αφού είδες την πραγματικότητα είχες το θάρρος να γράψεις την αλήθεια.......
ΘΕΟΣ!!!

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 18:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
................................................
για ακομη μια φορα πας να μας παλαβωσεις!
για ακομη μια φορα υπερασπιζεσαι τους πολιτικους με γελοια επιχειρηματα!
σε ολους τους τομεις της λειτουργιας του κρατους υπαρχει μια ιεραρχια και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τους υφισταμενους του!ετσι υπευθυνοι για τα ##### που τρωμε σ αυτη της χωρα ειναι οι υπουργοι και ο πρωθυπουργος,και διαφοροι παρατρεχαμενοι συμβουλοι τους!
και δε μπορω να ακουω και να διαβαζω παπαριες του στυλ"δεν ξερανε",γιατι εδω τα ξεραμε ολοι αυτα που γινονταν!ακομη κι η κουτση μαρια...,ποιον κοροιδευεις?
Μην με προκαλεις Ντινό

Αν μου βρεις εναν κλαδο που σχετιζεται με το κρατος κατ'οιονδηποτε τροπο κι ειναι αμεμπτος δλδ δεν διεκδικησε και πηρε ποτε και τιποτα...........

Και μην ξεκινησεις απο εκει που φανταζομαι γιατι εχω σεντονια υπερδιπλα να γραφω!
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 18:30
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην με προκαλεις Ντινό

Αν μου βρεις εναν κλαδο που σχετιζεται με το κρατος κατ'οιονδηποτε τροπο κι ειναι αμεμπτος δλδ δεν διεκδικησε και πηρε ποτε και τιποτα...........

Και μην ξεκινησεις απο εκει που φανταζομαι γιατι εχω σεντονια υπερδιπλα να γραφω!
σοβαρα δε σε καταλαβαινω!
ενα παραδειγμα?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης