![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι στην Σαχάρα ο Ομπάμα, ο Πούτιν και ο Παπανδρέου...
Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία όαση στην οποία υπάρχει μόνο ένα...#########... Πάει πρώτα ο Ομπάμα και βγαίνει η τσατσά... - Γειά σας... είμαι ο Ομπάμα από το U.S.A και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στη χώρα μου... - Μα ασφαλώς κε Ομπάμα... δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ... το τηλεφώνημα στοιχίζει 10.000 δολλάρια. - Μα καλά... 10.000 δολλάρια για ένα τηλέφωνο...!!!!! - Μία είναι η όαση.... ένα το τηλέφωνο..... εάν δεν θέλετε...... Τι να κάνει... αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να κάνει το τηλεφώνημά του... Πάει μετά ο Πούτιν.... - Γειά σας... είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου... - Μα ασφαλώς κε Πούτιν... δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ.... το τηλεφώνημα στοιχίζει 5.000 δολλάρια. Το ακούει ο Ομπάμα... και λέει με παράπονο. - Μα καλά εμένα μου είπατε 10.000 δολλάρια.... - Εντάξει, Ρωσία πρώην Σοβιετική ΄Ενωση... οικονομική κρίση... τι να κάνουμε..... Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν. Πάει τελευταίος και ο Παπανδρέου...... - Γειά σας...... είμαι ο Παπανδρέου από την Ελλάδα και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου..... - Μα κε Παπανδρέου δεν χρειάζεται να συστηθείτε ..... δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε..... Βεβαίως και να κάνετε το τηλεφώνημα που θέλετε μόνο που θα στοιχίσει 1EURO. Το ακούει ο Ομπάμα με τον Πούτιν και τρελλαίνονται.... - Μα καλά..... εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να πληρώσουμε 10.000 και 5.000 δολλάρια και ο Παπανδρέου γιατί θα πληρώσει μόνο 1 EURO????????????????????? Κοιτάξτε να δείτε, απαντάει η τσατσά... ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ........ |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Είδες οι πουτ....ες υποστήριξη μεταξύ τους...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από χρόνια | babis66 | Κόσμος | 12 | 16-05-2011 12:54 |
| Ομάδα 20 ατόμων πριν από λίγο πυρπόλησε το αστυνομικό τμήμα Εξαρχ | nek21 | Επικαιρότητα | 26 | 15-05-2011 22:54 |
| Ομολογία : η χρεοκοπία συνεχίζεται. Ομολογία : Δεν υπάρχει κράτος δικαίου | gsmaniac | Ελλάδα | 1 | 23-09-2010 08:43 |
| Τι αυτοκίνητο ήταν πριν το ατύχημα? | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 10-10-2009 22:18 |
| Πριν και τωρα. | georgekostas | Διάφορα | 6 | 04-10-2009 19:59 |