![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί ρε Θεέ... η ντουλάπα μου είναι βρώμικη? Γιατί εγώ μόνο για ντουλάπα μίλησα ο καημένος. Εσύ ανέφερες για μια Ντίνα... ![]() Πρόσεχε γιατί μέσα στο Ντίνα υπάρχει και το γράμμα ΓΙΩΤΑ. ![]() Βάλε ρε Λεοντόκαρδε αυτό το καραγκιοζάκι που βαράει με έναν μπαλτά στο κεφάλι. (Εμείς μπορούμε να τα αντιγράφουμε αυτά τα καραγκιοζάκια?) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ρε ποια ΝΤΙΝΑ εγω για μια καμπαρΝΤΙΝΑ σου ειπα τι μου λες!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι η Ντίνα που μου έλεγες? ![]() Κλειδώστε το κάποιος... θα χάλασουμε σπίτια εδώ μέσα. Last edited by ckk; 20-10-2011 at 22:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() εδω σε εχω εεεεεεεε κοιτα πως σε προσεχει.................!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
... ή ... .
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωλούνται | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 24-11-2010 21:10 |
| Για R1200GS πωλούνται | Tigas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 29-12-2009 01:52 |
| Νεπάλ: κορίτσια έξι και επτά ετών πωλούνται για 20 δολάρια | skippybi | Επικαιρότητα | 5 | 09-01-2009 16:10 |