![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
Τουμπανο!! Εργαλειο για να οργωνεις!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε ξεφύγει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α εγω το ειπα.... εχετε να βγάλετε χολι.....
και που να δειτε το μοτερ του που θα ξυριζει... (το εχω ηδη στο vfr1200 μου) η το κιβωτιο τυπου DCT που πραγματικα αξίζει χρυσο αλλα ξερω ξερω.. εσεις εχετε ηλεκτρονικα.... καλα... καλο πασχα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου περίμενε να το δεις.
Να δούμε και τι είναι και ΤΙ ΕΙΔΟΣ μηχανή είναι. Προς το παρόν κρίνουμε φωτογραφίες και συγνώμη κιόλας, ελπίζουμε να μας το επιτρέπεις. Περίμενε επίσης να δεις τα επόμενα μοντέλα ΚΑΙ των άλλων (που αντίθετα από ότι θα ήθελε η κολλημένη στη λάσπη Honda επίσης εξελίσσονται). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ελπιζουμε να αξίζει το ιδιο με το VFR, απο την αλλη αν δεν αξίζει μαλλον θα αλλάξουμε μαρκα... δεν ειμαστε και μετοχοι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως η καλύτερη μηχανή όλων των εποχών..................
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος!!!!! Οταν κυκλοφορήσει θα φανεί τι ρόλο θα παίξει, να σεβόμαστε όμως την Χοντα, εχει δώσει και δίνει πολλά στη <μοτοσικλέτα>!!!! Ενα είναι σίγουρο, δεν θα αναρωτιομαστε αν σπάει ή οχι και ο νοων νοήτω!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηχανή για καθυστερημένους!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στου κουφού την πόρτα ...λέμε στην Πρέβεζα. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |